2 τόφιμα που δεν κάνει να τρώμε συχνά

2 τόφιμα που δεν κάνει να τρώμε συχνά

Το κόκκινο κρέας: μοσχάρι, αρνί και χοιρινό, ενισχύουν την υγεία του αιμοποιητικού και τονώνει την ενέργεια του σώματος. Κι όλα αυτά λόγω της αυξημένης πρόσληψης οξυγόνου. Η υπερκατανάλωση όμως πέρα από προβλήματα χοληστερίνης και άλλων ασθενειών μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων του σώματος.

Σολομός, τόνος ακόμα και κάποια θαλασσινά είναι πλούσιες πηγές υδραργύρου και ω-3 λιπαρών οξέων. Προστατεύουν την υγεία του μυικού συστήματος και γενικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Λόγω της υψηλής ποσότητας σε υδράργυρο, μπορεί να βλάψει την υγεία και την εύρυθμη λειτουργία του νευρικού και καρδιαγγειακού συστήματος, αν ακαταναλώνονται σε καθημερινή βάση.

Σχόλια αναγνωστών

Γράψτε το σχόλιο σας

Όνομα
Σχόλιο

Βρείτε μας στο Facebook
  • APIVITA BEE RADIANT!