Ποιοι Είμαστε | e-pharm.gr
  • My e-pharm:
Δωρεάν Μεταφορικά από 45€
Έχετε απορίες ή χρειάζεστε βοήθεια στη παραγγελία σας;
Καλέστε στο 210 5069039
Καλάθι Αγορών (0)

Ποιοι Είμαστε

Online Φαρμακείο | e-pharm.gr
  • SLOW AGE!

Ποιοι Είμαστε

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο e-pharm.gr!

Το e-pharm.gr φιλοξενεί το ηλεκτρονικό φαρμακείο της εταιρίας "Συστεγασμένα Φαρμακεία Α.Βιτζηλαίου-Ζώτου κ Ζώτος Π. κ ΣΙΑ Ο.Ε."  και βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Επισκεφθείτε μας για να ενημερωθείτε για προϊόντα υγείας και ομορφιάς, να γνωρίσετε ό,τι πιο νέο και να επωφεληθείτε από τις πολύ χαμηλές τιμές μας, όλα από την άνεση του σπιτιού σας!

Μεταφέροντας στο χώρο του διαδικτύου την εμπειρία πολλών χρόνων, δημιουργήσαμε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον όπου μια πληθώρα προϊόντων σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε για να ικανοποιήσετε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.
Εγγραφείτε ως μέλη και απολαύστε την εμπειρία e-pharm από την πρώτη κιόλας παραγγελία!
 

Το Όραμά μας
Το Όραμα μας είναι το e-pharm.gr να γίνει (για εσάς) ο απόλυτος προορισμός υγείας και ευ ζειν. Γιατί στόχος μας δεν είναι να προσφέρουμε μόνο προϊόντα, αλλά λύσεις στις καθημερινές ή στις έκτακτες ανάγκες σας, στις μικρές και μεγάλες επιθυμίες σας, στη γυναίκα, στον άντρα και το παιδί.


Οι Αξίες μας
Αντιμετωπίζουμε κάθε μας Πελάτη με σεβασμό και σοβαρότητα, επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και εξειδικευμένες προτάσεις. Βασιζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση και στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Δίνουμε προτεραιότητα στη γνώμη σας, γι αυτό μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας! Μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας και τις απορίες σας για την ιστοσελίδα αλλά και τα προϊόντα μας! Επιδιώκοντας πάντα την περαιτέρω βελτίωσή μας και εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό μας, προσπαθούμε να κρατάμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μας έχει καταξιώσει όλα αυτά τα χρόνια.
 

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Πετρούπολη, 25ης Μαρτίου 124. Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 1977 στην οδό Κώστα Βάρναλη από τη φαρμακοποιό Ασημίνα Βιτζηλαίου-Ζώτου που μέχρι και σήμερα αποτελεί την ψυχή της επιχείρησης. Με συνέπεια και αξιοπιστία εξελίχθηκε και μεταφέρθηκε το 1986 στην τωρινή του διεύθυνση. Το νέο τριώροφο κτίριο διαθέτει πρωτοπόρα αρχιτεκτονική αντανακλώντας την καινοτόμα νοοτροπία που μας διακατέχει και πληθώρα εξειδικευμένων τμημάτων, όπως ορθοπεδικά, ομοιοπαθητικά, βιολογικά και φυτικά προϊόντα, καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη.

Σήμερα, στελεχώνεται από ένα πολύ ικανό επιτελείο τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο Διαδίκτυο, έτοιμο να σας διαθέσει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του.

 

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Η ομάδα του e-pharm.gr

 

Επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές μας και κερδίστε!

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας και απολαύστε τη νέα online εμπειρία.

Live roulette games https://roulettegames.live/.