product

Reduced price! Frezyderm Age Repair SET,25 caps ρετινόλης & Precious Elixir 15m

Frezyderm Age Repair SET,25 caps ρετινόλης & Precious Elixir 15m

427116

New product

Σύστημα αντιγήρανσης και επανόρθωσης της επιδερμίδας

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

31,72 €

-30%

45,31 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Σύστημα αντιγήρανσης και επανόρθωσης της επιδερμίδας που αποτελεί ένα πραγματικό ελιξήριο νεότητας.

Οι 25 κάψουλες ρετινόλης και το Precious Elixir προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα: αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου, διέγερση του πολλαπλασιασμού των κυττάρων, επανόρθωση από τα σημάδια φωτογήρανσης, μείωση των κηλίδων και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Μια εξαιρετική κούρα ομορφιάς που χαρίζει ελαστική, σφριγηλή και χωρίς τα σημάδια του χρόνου επιδερμίδα. Η ρετινόλη, η γνωστή μας βιταμίνη Α, ανήκει στην κατηγορία των ρετινοειδών: διαπερνά την εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας, διεγείρει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της βασικής στιβάδας, ρυθμίζει τη διαφοροποίηση των κερατινοκυττάρων, αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου, διαγείρει την ανάπτυξη των ινοβλαστών.   Τα εμφανή αποτελέσματα της χρήσεως ρετινόλης είναι η μείωση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών, η πάχυνση της επιδερμίδας και η γενική βελτίωση της όψης του δέρματος.  

Precous Elixir: ελαιώδες ελιξήριο νεότητας. Περιέχει 20 δραστικά συστατικά: βιταμίνες Α,Ε και σταθερή μορφή βιταμίνης C, ωμέγα 3, 6 και 9 λιπαρά οξέα, φωσφωλιπίδια, κεραμίδια, ειδικά εκχυλίσματα για την ενεργοποίηση της έκφρασης των γονιδίων νεότητας, στερόλες, φυτοσφιγγοσίνες, αναπλαστικά ενεργά. Το Precious Elixir ανανεώνει τη δερματική δομή, αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου, προλαμβάνει και διορθώνει δερματικές κηλίδες, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα, αποκαθιστά τον υδρολιπιδικό μανδύα, ενεργοποιεί τη σύνθεση κεραμιδίων. Οι ρυτίδες απαλύνονται, ενισχύεται η σφριγηλότητα και αναγεννάται η επιδερμίδα.

Κατάλληλο για:

  • Δέρμα με ρυτίδες
  • Χαλαρό περίγραμμα προσώπου
  • Κάθε τύπο δέρματος

Tο βράδυ Βήμα 1ο: εφαρμογή του περιεχομένου μιας κάψουλας στο πρόσωπο και τον λαιμό με έμφαση στις ρυτίδες Βήμα 2ο: μετά 15΄ εφαρμογή του ελιξίριου στο πρόσωπο και τον λαιμό όπου παραμένει όλο το βράδυ, έκπλυση το πρωί.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία