product

Reduced price! AVENE DermΑbsolu Κρέμα Νεότητας Με Χρώμα SPF 30 40 ml

AVENE DermΑbsolu Creme de teint SPF 30 40 ml

AV22021904

New product

ομοιόμορφο και προστατευμένο δέρμα

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

33,53 €

-30%

47,90 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Ένας μοναδικός συνδυασμός δραστικών συστατικών κατοχυρωμένων με ευρεσιτεχνία* που στοχεύει ορατά στη χαλάρωση του δέρματος, την απώλεια πυκνότητας και την έλλειψη άνεσης:

1. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ
Οι Πολυφαινόλες Βανίλιας,  boosters του Υαλουρονικού Οξέος, βοηθούν να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση του δέρματος και αποκαθιστούν την πυκνότητά του

2. ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Η ΣυτενόληTM, ένας ισχυρός παράγοντας αναδόμησης των κυττάρων, ενδυναμώνει τα κύτταρα και βοηθάει στη διατήρηση του όγκου του προσώπου

3. ΘΡΕΨΗ
Η Γλυκολεόλη, πρόδρομο μόριο των βασικών λιπιδίων του δέρματος, επαναφέρει την ελαστικότητα και την άνεση στο δέρμα χάρη στην άμεση θρεπτική της δράση που διαρκεί, ενισχύοντας τη φυσική σύνθεση λιπιδίων στο δέρμα.

4. ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ
Διακριτικά χρωματισμένη, ενισχύει το δέρμα για μία ομοιόμορφη και φωτεινή επιδερμίδα. Με μία διάφανη χρωματισμένη υφή, ταιριάζει σε όλους τους τύπους ευαίσθητου δέρματος και χαρίζει ένα αποτέλεσμα φυσικής λάμψης με ροζ-βερικοκί αποχρώσεις.

5. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Χαρίζει καθημερινή προστασία χάρη στα ηλιακά της φίλτρα

6. ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΣΗ
Χαρίζει άμεσα άνεση στο δέρμα, χάρη στη φυσική καταπραϋντική και αντι-ερεθιστική δράση του Ιαματικού Νερού της Avène.

Ομοιόμορφο και προστατευμένο από τις ακτίνες UV, το δέρμα ενισχύεται και αποκαθίσταται η φυσική φωτεινότητα της επιδερμίδας σας. Μία διακριτικά χρωματισμένη υφή για φυσική λάμψη και αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος.

Η Κρέμα Νεότητας με Χρώμα της DermAbsolu είναι σχεδιασμένη για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα που αναζητούν άνεση και επιθυμούν να δράσουν κατά της χαλάρωσης του δέρματος και της απώλειας πυκνότητας, χαρίζοντας ομοιομορφία στην επιδερμίδα τους.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία