product

Reduced price! Avene A-Oxitive Yeux Κρέμα ματιών 15 ml

Avene A-Oxitive Yeux Κρέμα ματιών 15 ml

12728P

New product

98 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

25,17 €

-30%

35,95 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Ενδείξεις

Η Λειαντική κρέμα ματιών A-Oxitive είναι κατάλληλη για κάθε περιοχή των ματιών, ακόμη και την πιο ευαίσθητη. Για ορατά πιο φρέσκο και πιο λαμπερό βλέμμα.

Ιδιότητες

Η A-Oxitive Κρέμα Ματιών μειώνει και προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Αυτή η φροντίδα, υπόσχεται ορατά πιο φρέσκο και πιο λαμπερό βλέμμα, γεμάτο ζωντάνια. Χωρίς άρωμα, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και του πιο ευαίσθητου. Καταπραύνει το δέρμα χάρη στο Ιαματικό Νερό της Avène.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Η λάμψη αυξάνεται κατά +57.7%* Τα σημάδια κούρασης μειώνονται κατά -30.9%* Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται κατά -27.2%* *Κλινική μελέτη ανά κλίμακα - 42 άτομα - 1 εφαρμογή της Κρέμας ματιών κάθε βράδυ για 28 ημέρες

Σύνθεση

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), BUTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 40, SQUALANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SORBITAN PALMITATE, 1,2-HEXANEDIOL, BHT, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, DISODIUM EDTA, OLEOYL DIPEPTIDE-15, OLEOYL TETRAPEPTIDE-31, RED 33 (CI 17200), RETINAL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, XANTHAN GUM

Εφαρμόστε το βράδυ στην περιοχή γύρω από τα μάτια και εξομαλύνετε στο τόξο του φρυδιού.

Εφαρμόστε μία ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού της Κρέμας Ματιών A-Oxitive στην άκρη του παράμεσου, καθώς η πίεση είναι μικρότερη σε σχέση με τον δείκτη. Εφαρμόστε ταμποναριστά στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του ματιού και κινηθείτε προς την εξωτερική. Επιμείνετε στο πόδι της χήνας.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία