product

Reduced price! Avene Creme Solaire AntiAge Teintee SPF 50+, 50 ML

Avene Creme Solaire AntiAge Teintee SPF 50+, 50 ML

13671P

New product

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

17,01 €

-30%

24,30 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

SPF SPF 50
Τύπος επιδερμίδας Κανονική-Μικτή
Χρώμα Με Χρώμα

Το αντηλιακό προσώπου Avene Anti-Age SPF 50 Anti-Age προσφέρει σφαιρική φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα με πρωτότυπη 3-σε-1 δράση: προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, αποτρέπει τα σημάδια φωτο-γήρανσης και χαρίζει ομοιομορφία στην επιδερμίδα.

Στην καρδιά του Solaire anti-âge με χρώμα SPF 50+, βρίσκεται ο αποκλειστικός συνδυασμός Sunsitive® protection, αποτέλεσμα της Έρευνας Pierre Fabre:

1. Κατοχυρωμένο σύστημα 4 μόνο αντηλιακών φίλτρων με πολύ ευρύ φάσμα προστασίας από τις UVB-UVA, με σταθερότητα και αποτελεσματικότητα που διαρκεί και βέλτιστη δερματική ανοχή.
2. Μοναδικός συνδυασμός αντι-οξειδωτικών (Προ-τοκοφερύλιο + Θειαλιδίνη) για σφαιρική κυτταρική προστασία από το οξειδωτικό στρες.
3. Ιαματικό Νερό της Avène, γνωστό για τις καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές του ιδιότητες.

Πλούσια σε ΑσκοφιλίνηTM, ένα ενεργό συστατικό αναδόμησης κατά της γήρανσης*, αυτή η φροντίδα προσφέρει προστασία κατά της φωτο-γήρανσης.

Χάρη στη φωτοσταθερή βιταμίνη C και τις χρωστικές ανάκλασης, χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προσδίδοντάς του λάμψη και φωτεινότητα.

Airless φιαλίδιο με αντλία: πρακτική, προσφέρει την κατάλληλη δόση προϊόντος για εφαρμογή.

*Αξιολόγηση in vitro.

Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα 15' πριν από την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώστε κάθε 2-3 ώρες ή συχνότερη σε περίπτωση έντονης εφίδρωσης ή κολύμβησης.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία