Το άγχος, η καθημερινότητα και οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούν μια κουρασμένη και θαμπή όψη γύρω από την περιοχή των ματιών.

Το υαλουρονικό οξύ δεν είναι σε καμία περίπτωση οξύ! Είναι ένα μόριο σακχάρου το οποίο κανονικά πρέπει να αναπληρώνεται καθημερινά, καθώς με το πέρασμα του χρόνου χάνουμε όλο και μεγαλύτερη ποσότητα. Το σώμα μας, παράγει υαλουρονικό οξύ αλλά αυτή η παραγωγή μειώνεται όσο μεγαλώνουμε.

Τα Liftactiv Hyalu Patches είναι στην ουσία 2 επιθέματα με 160 μικρό-κώνους το καθένα, αποτελούμενα από 100% υαλουρονικό οξύ! Με την βοήθεια τους, το υαλουρονικό οξύ διαχέεται απαλά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας για να απορροφηθεί μέσα σε μόλις 4 ώρες! Με αυτό τον τρόπο, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γεμίζουν, αναζωογονώντας το περίγραμμα των ματιών!

Η χρήση τους απλή!

1. Τα εφαρμόζεις πριν κοιμηθείς κατά μήκος της περιοχής των ματιών με προσοχή ώστε να μην ακουμπάνε τις κάτω βλεφαρίδες!

2. Πιέζεις τα επιθέματα ελαφρά ώστε να εισχωρήσουν οι κώνοι και να ενεργοποιηθούν.

3. Κοιμάσαι με τα επιθέματα και το πρωί τα αφαιρείς από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική!

4. Απολαμβάνεις τα αποτελέσματα! Βλέμμα μεταμορφωμένο σε μόλις 1 νύχτα!

Τα Liftactiv Hyalu Patches είναι κατάλληλα σχεδιασμένα για μια γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας, έχει μεγάλες απαιτήσεις και θέλει εντυπωσιακά άμεσα αποτελέσματα δανεισμένα από τις πράξεις νέας γενιάς!

Εσύ ακόμα να τα δοκιμάσεις;