Όσο μεγαλώνουμε είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας με τα σωστά προϊόντα. Η Liftactiv Collagen Specialist είναι ένα από αυτά, καθώς προσφέρει αντιγηραντική δράση, μείωση της χαλάρωσης και των ρυτίδων και το σημαντικότερο, ενίσχυση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου!

Η σύνθεση της βασίζεται σε προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά! Εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, το οποίο περιέχει 15 μεταλλικά στοιχεία, ενισχύει τους μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας. Επίσης, περιέχει τονωτικά βιοπεπτίδια τα οποία είναι υπεύθυνα για την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου. Η αντιοξειδωτική βιταμίνη C, κάνει την επιδερμίδα ομοιόμορφη και καταπολεμά με μεγάλη αποτελεσματικότητα τις δυσχρωμίες!

Είναι εντυπωσιακό πως τα αποτελέσματα μετά την χρήση της κρέμας είναι πολύ άμεσα! Με κλινικές δοκιμές, αποδείχθηκε πως η επιδερμίδα γίνεται άμεσα πιο σφριγηλή και σε 4 εβδομάδες παρατηρείται μείωση της έντασης των ρυτίδων! Σε βάθος 8 εβδομάδων τα αποτελέσματα είναι εμφανή με μείωση της χαλάρωσης , των χρωματικών αλλοιώσεων αλλά και των ρυτίδων!

Είναι σημαντικό, πως η Liftactiv Collagen Specialist είναι υποαλλεργική και μπορεί να εφαρμοστεί και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δεν είναι τυχαίο που έχει αποσπάσει τόσο θετικά σχόλια, από την βελούδινη μη κολλώδη υφή της, μέχρι την άμεση καταπολέμηση της κουρασμένης επιδερμίδας.

Μην ξεχνάς πως η έλλειψη κολλαγόνου & υαλουρονικού οξέως προκαλεί ρυτίδες και απώλεια σφρηγιλότητας!

Extra tip: Εφάρμοσε την με το Vichy Mineral 89 πριν στεγνώσει για να απλωθεί πολύ εύκολα και ευχάριστα!