Μάθετε να φροντίζετε σωστά την επιδερμίδα σας γύρω από τα μάτια, θα απαλλαγείτε από τις σακούλες, τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές, για να έχετε πάντα ένα λαμπερό βλέμμα.

Ειδικά συστατικά. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα ξεχωριστό προϊόν για την περιοχή των ματιών, θα πρέπει να αποφύγετε ορισμένα συστατικά. Ψάξτε για τα προϊόντα που περιέχουν haloxyl, νικοτινικό οξύ, καφεΐνη, ρετινόλη και ενυδατικά. Η χρήση αυτών των συστατικών βοηθάνε στην καταπολέμηση των ρυτίδων, τον αποχρωματισμό, το πρήξιμο και την εμφάνιση των λεπτών γραμμών

Να είστε ευγενικές. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε, ότι η φροντίδα του δέρματος γύρω από τα μάτια απαιτεί πολύ απαλές κινήσεις, διότι αυτή η περιοχή είναι 6-10 φορές λεπτότερη από την υπόλοιπη επιδερμίδα.

Επανεξετάστε την αποτρίχωση. Εάν αποτριχώνετε τα φρύδια με κερί, μπορεί να βλάψετε το ανώτερο στρώμα του δέρματος γύρω από τα μάτια. Είναι είναι καλύτερα να βγάζετε τα φρύδια σας με το τσιμπιδάκι.

Φοράτε αντηλιακό. Μπορείτε να αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση και βλάβη από τον ήλιο, χρησιμοποιώντας κρέμες ματιών, οι οποίες έχουν ένα ευρύ φάσμα προστασίας και δείκτη προστασίας από τον ήλιο.

Μασάζ. Κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας σε τακτική βάση. Το μασάζ μπορεί να συμβάλει, ώστε να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες και οι ρυτίδες από το συνοφρύωμα.