Την αγαπάμε όλοι και έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Ο λόγος για την εταιρεία APIVITA που μας βοηθάει με τα φυσικά προϊόντα της να περιποιούμαστε με τον καλύτερο τρόπο την επιδερμίδα μας και όχι μόνο! Ήρθε η ώρα λοιπόν να μας συστήσει 3 καινούργια προϊόντα που το καθένα για τους δικούς του λόγους, μας έκανε εντύπωση και θέλαμε να το εντάξουμε αμέσως στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας!

Πόσα ξέρεις για τον ενεργό άνθρακα; Βλέπεις συνέχεια αυτό το μαύρο συστατικό και θέλεις και εσύ να το δοκιμάσεις γιατί σου φαίνεται περίεργο, εντυπωσιακό και fun! Και καλά κάνεις θα σου πούμε εμείς γιατί οι ευεργητικές ιδιότητες του ενεργού άνθρακα είναι πολλές!

Θα λέγαμε πως αποτελεί την ιδανική επιλογή για την καθημερινότητα σου καθώς έχει τρομερές αποτοξινωτικές και απορροφητικές ιδιότητες! Δρα σαν μαγνήτης για τους ρύπους και τις τοξίνες, αφήνοντας το δέρμα super καθαρό, ανακουφισμένο και με σφιχτούς πόρους! Αν έχεις και λιπαρό δέρμα τότε είναι ο ενεργός άνθρακας είναι μονόδρομος!

 

Το νέο καθαριστικό gel της APIVITA με ενεργό άνθρακα μαγνητίζει τους ρύπους αλλά και το μακιγιάζ και σου προσφέρει extra anti-pollution δράση χάρη στο άγριο τριαντάφυλλο που περιέχει! Αποτοξινώνει την επιδερμίδα και την αφήνει καθαρή,άνετη και λαμπερή! Α! Είναι κατάλληλο και για το πρόσωπο και για τα μάτια!

Ένα άλλο πολύ «δυνατό» προϊόν καθαρισμού είναι το micellar water! Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδα, απομακρύνει το μακιγιάζ και μπορείς να το εφαρμόσεις σε πρόσωπο και μάτια! Τα micelles είναι μικροσκοπικά μόρια που παγιδεύουν την σκόνη, το μακιγιάζ και είναι τέτοια η φύση τους που δεν χρειάζεται να ξεπλύνεις την επιδερμίδα σου μετά! Αφήνει σούπερ μαλακή και ενυδατωμένη επιδερμίδα!

Το micellar water της APIVITA έχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες,περιέχει εκχύλισμα τριαντάφυλλο και ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και έχει ένα υπέροχο διακριτικό άρωμα της ίριδας!Είναι καταπραϋντικό και έχει και αυτό extra anti-pollution δράση!

 

Last but not least! Η οικογένεια της wine elixir μεγάλωσε και σου συστήνει την Wine elixir με SPF30 που πέρα από την αίσθηση lifting & σύσφιξης σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, έχει ελαφριά σύνθεση και το extra δυνατό της σημείο είναι ότι αποχρωματίζει τις πανάδες! Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις αλλά ενισχύει και την πυκνότητα της επιδερμίδας!

Σου προσφέρει 2 σε 1 πρόληψη και μείωση αν έχεις ήδη πρόβλημα με τις πανάδες αλλά σου προσφέρει και όλες τις άλλες ιδιότητες της πολυαγαπημένης κόκκινης σειράς από πολυφαινόλες Σαντορίνης με αντιγηραντική δράση!