Η φύση μας έχει παραχωρήσει πολλά φρούτα που είναι γεμάτα με θρεπτικά συστατικά . Παρακάτω θα βρείτε 4 τέτοια φρούτα που θα επαναφέρουν τη λάμψη και τη νεότητα στο δέρμα σας!

1. Πορτοκάλια

Τα πορτοκάλια αποτελούν μια από τις πιο πλούσιες πηγές βιταμίνης C, που είναι σημαντικά για τη παραγωγή κολλαγόνου. Είναι πιθανό η πορτοκαλάδα να μπορεί να νικήσει τα σημάδια γήρανσης. Επίσης, μπορείτε να κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας με χυμό πορτοκαλιού για να καθαρίσετε τους φραγμένους πόρους, πράγμα που βοηθάει και στη πρόληψη της ακμής, σπυριών και ρυτίδων.

 

Διάβασε επίσης: Νέες κρέμες Nuxe Nuxuriance Ultra και μας ενθουσίασαν!

 

2. Μήλα

Τα μήλα περιέχουν χαλκό, κάλιο και βιταμίνη C, συστατικά ευεργετικά για το δέρμα. Το φρούτο επίσης βοηθάει στη διατήρηση απαραίτητων θρεπτικών συστατικών , που θα σας βοηθήσουν να συντηρήσετε τη λάμψη στο δέρμα σας.

3.Παπάγια

Η παπάγια δεν λέγεται άδικα «φρούτο των αγγέλων» , αφού περιέχει μοναδικά ένζυμα τα οποία εικάζεται ότι όχι μόνο βοηθούν στην απώλεια βάρους, αλλά και στη προστασία από καρδιακά νοσήματα. Μπορείτε να τρίψετε το εσωτερικό της παπάγιας στο δέρμα σας για να ξεφορτωθείτε το νεκρά κύτταρα και τους φραγμένου πόρους.

 

Διάβασε επίσης: Οι μοναδικές αντιγηραντικές ιδιότητες της λεβάντας

 

4. Καρπούζι

Επειδή το καρπούζι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, κρατάει το δέρμα ενυδατωμένο και φρέσκο. Καθώς αποτελεί και πλούσια πηγή λυκοπενίου, βιταμίνης C και Α, επιβραδύνει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης. Μπορείτε να βάλετε ένα κομμάτι καρπουζιού πάνω στο πρόσωπό σας, το οποίο θα δουλέψει σαν καθαριστικό προσώπου.