Έκανες την προσπάθεια σου όλο το καλοκαίρι και τώρα αναρωτιέσαι αν μπορείς να κάνεις κάτι για να διαρκέσει το μαύρισμα σου περισσότερο;; Η απάντηση είναι ναι! Όλες θέλουμε ένα τέλειο λαμπερό και υγιές μαύρισμα και έχουμε ιδρώσει πολύ για να το καταφέρουμε! Δεν θα τα παρατήσουμε λοιπόν τόσο εύκολα!


1. Κάνε ένα κρύο ντους. Το ζεστό νερό τείνει να τονώνει περισσότερο το δέρμα και τονώνει την κυτταρική αναγέννηση ταχύτερα. Αντιστάσου και βούτηξε σε παγωμένο νερό: θα είναι επίσης καλό για την κυκλοφορία σας.

2. Ενυδατώσου, συνεχώς και πολύ. Επέλεξε την αγαπημένη σου λοσιόν σώματος και ενυδάτωσε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, δύο φορές θα ήταν ακόμα καλύτερα. Φυσικά αν πρόκειται να περάσεις την ημέρα στον ήλιο, βεβαιώσου ότι η κρέμα περιέχει το σωστό επίπεδο ηλιακής προστασίας.

3. Επέλεξε μια δίαιτα φιλική προς το μαύρισμα. Τι σημαίνει αυτό? Θα πρέπει να τρώς πολλά τρόφιμα που περιέχουν βήτα-καροτίνη, για παράδειγμα καρότα, σπανάκι, γλυκοπατάτες και μαύρο ιταλικό λάχανο.

4. Πιες πολύ νερό. Η ενυδάτωση του δέρματος απαιτεί επίσης πολλή εσωτερική προσπάθεια. Μην υποτιμάς αυτό το βήμα, διότι θα κάνει πραγματικά τη διαφορά για το πόσο καιρό το μαύρισμα σου θα διαρκέσει.

5. Απέφυγε την αποτρίχωση! Ήρθε η ώρα να κάνει αποτρίχωση με κάποιον άλλον τρόπο ... γιατί εκτός απο τις τρίχες, θα μπορούσε πιθανώς να αφαιρέσει το πρώτο επίπεδο των κυττάρων, πράγμα που σημαίνει ότι θα σου στερήσει το χρώμα που πέτυχες μετά από τόση σκληρή δουλειά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!