Το χρυσό χρώμα που αφήνει ο ήλιος στην επιδερμίδα την κάνει να φαίνεται πιο λαμπερή και γεμάτη υγεία, έτσι ακριβώς όπως θέλουμε όλες την επιδερμίδα μας. Φυσικά υπάρχουν μερικά beauty trends που μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά μας:

  • Bronze! Η terracotta είναι ένα από τα αγαπημένα καλλυντικά του καλοκαιριού όλων των γυναικών. Τονίστε λοιπόν τις γωνίες του προσώπου σας με ένα bronzer και περάστε μία καφέ σκιά στα βλέφαρα για ένα earthy summer makeup look.
  • Fresh & pink! Δώστε λίγο χρώμα στα μάγουλά σας με ένα ροζ ρουζ και περάστε ένα ενυδατικό lipstick με χρώμα στα χείλη. Λίγο λευκό μολύβι στο εσωτερικό των ματιών και είστε έτοιμες για ένα νεανικό και όμορφο στυλ.
  • Smokey eyes. Η εναλλακτική για το κλασσικό smokey eye makeup για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι με χρώμα. Καλύτερα, αν επιλέξετε ένταση στα μάτια σας ,τότε αφήστε τα χείλη σας σε φυσικές, nude αποχρώσεις.
  • Για έντονο βλέμμα! Αν έχετε μαύρα ή καστανά μάτια, περάστε ένα eyeliner σε μπλε απόχρωση στα μάτια και τονίστε τις εσωτερικές γωνίες με λευκό μολύβι. Περάστε μερικές στρώσεις μάσκαρα και δώστε λίγο ένταση στα φρύδια σας για ακαταμάχητο βλέμμα.
  • Καθαρό πρόσωπο με με έντονα, κοραλί χείλη. Φτιάξτε μία βάση σε ομοιόμορφο τόνο για το πρόσωπο, περάστε ένα μαύρο μολύβι γύρω από τα μάτια μαζί με άφθονη μάσκαρα και περάστε τη αγαπημένη σας κοραλί απόχρωση στα χείλη.

Διάβασε επίσης: 5 top beauty secrets για τα χείλη από τους makeup artists