Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση αφού όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα έτσι και τα λαδάκια προσώπου διακρίνονται σε καλά ή όχι.

Το ζητούμενο είναι η σύνθεσή τους και τα αιθέρια έλαια που περιέχουν. Τα συμπλέγματα που δημιουργούν και ο τρόπος που απορροφώνται από το τύπου δέρματος. Φυσικά, η αξιολόγηση τους έχει να κάνει και με το βαθμό που αυτά στηρίζουν, ενεργοποιούν και υποβοηθούν τη διατήρηση της νεανικότητας και της λάμψης της επιδερμίδας.

Συγκεκριμένα τα έλαια:

  • έχουν εξαιρετικές ιδιότητες. Εκτός του ότι ενυδατώνουν φυσικά την επιδερμίδα έχουν την ικανότητα να εμποδίζουν την απώλεια νερού.
  • προστατεύουν με τις αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές τους δράσεις την επιδερμίδα.
  • χαρακτηρίζονται από μαλακτικές ιδιότητες και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.
  • βοηθούν στη λάμψη της επιδερμίδας αφού δρουν απολεπιστικά, απομακρύνοντας με φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα που σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνα για τη θαμπή όψη.
  • έλαια μπορούν να προσφέρουν αντιγηραντική δράση στην επιδερμίδα χωρίς να την επιβαρύνουν.

Πιστεύεις πως το δέρμα σου θα γυαλίζει υπερβολικά αν χρησιμοποιήσεις κάποιο λάδι προσώπου;

Μπορεί να το πιστεύεις όπως οι περισσότερες γυναίκες, αλλά δεν ισχύει! Στην εποχή μας τα λαδάκια παράγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αφήνουν στην επιδερμίδα άσχημη λάμψη αλλά αντίθετα της κάνουν να φαίνεται αναζωογονημένη και λαμπερά τόσο όσο πρέπει! Απορροφούνται εύκολα και δεν είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιήσεις μόνο βράδυ, επειδή φοβάσαι το αποτέλεσμα! Go for it!

Μην ξεχνάς! Επειδή αντανακλούν τις ηλιακές ακτινοβολίες να βάζεις αντηλιακό! Χειμώνα-Καλοκαίρι!

Λάβετε επίσης κατά νου ότι τα αρώματα των ελαίων προσφέρουν μία πολύ όμορφη αίσθηση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, συνήθως χαλάρωσης και αναζωογόνησης ταυτόχρονα. Δώστε μία ευκαιρία στα face oils και βρείτε αυτό που ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα.

Δες εδώ όλα τα face oils για μια τέλεια και νεανική επιδερμίδα

Διάβασε επίσης: 5 beauty λάθη που δείχνουν την επιδερμίδα σου κουρασμένη