Kαλοδεχούμενες όλες οι συμβουλές, αλλά όταν είναι από τους makeup experts, ό,τι και να λέμε, έχουν άλλη αξία! Plus, ότι τα χείλη μας καλό είναι να τα προσέχουμε extra.

#1. Αν θέλετε να βρείτε το τέλειο κόκκινο για τη δική σας σύνθεση επιδερμίδας, δοκιμάστε να εφαρμόσετε σε όλη την επιφάνεια των χειλιών ένα lip color που να έχει τον ίδιο τόνο με τη σύνθεσή της: ψυχρό αν έχετε ψυχρή, ζεστό αν έχετε ζεστή. Τώρα εφαρμόστε ένα κόκκινο χρώμα με τον αντίθετο τόνο από τον δικό σας μόνο στο κέντρο των χειλιών. Τα χείλη σας θα φαίνονται γεμάτα και φανταστικά.

#2. Περάστε ένα color corrector σε όλη την επιφάνειά τους για να ουδετεροποιήσετε τον τόνο του και για να φαίνεται το χρώμα πιο ζωηρό.

#3. Κάντε τη δοκιμή του lipstick στην άκρη του δείκτη σας και όχι στην εξωτερική πλευρά του χεριού. Η άκρη του δαχτύλου έχει πιο κοντινή απόχρωση με αυτή των χειλιών. Έτσι, μπορείτε να δείτε ποιο σας φαίνεται ότι σας ταιριάζει καλύτερα εκεί και μετά να περάσετε στα χείλη σας.

#4. Εφαρμόστε concealer στις εξωτερικές γωνίες για να δώσετε στα χείλη σας μία… lift αίσθηση!

#5. Χρησιμοποιείστε για τα χείλη σας ένα eyeliner στο χρώμα της επιδερμίδας σας. Αυτό μειώνει τις πιθανότητες ξεφλουδίσματος και τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα. Επίσης σταθεροποιεί το κραγιόν σας