Τόσα μα τόσα προϊόντα να κυκλοφορούν και να μην ξέρεις τι να πρώτο διαλέξεις! Ήρθε η ώρα να σου προτείνουμε τα καλύτερα, τα πιο χρήσιμα προϊόντα και τελοσπάντων αυτά που ξεχωρίζουμε εμείς για να έχεις, στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!!

Η ηλικία των 40 είναι μια ηλικία που πρέπει να περιποιούμαστε τακτικά την επιδερμίδα μας γιατί σιγά σιγά μπαίνει σε μια άλλη φάση! Έτσι λοιπόν, πρέπει να βρεις τον χρόνο να αφιερώσεις και να μην παραλείπεις κανένα βήμα από την περιποιησή σου!

Ώρα να καταστρώσετε το skincare σχέδιο άμυνας σας!

#1 VICHY Purete Thermal Cleansing Gel 200ml

Βασικό και αναντικατάστατο βήμα ο καθαρισμός! Πολλές γυναίκες το θεωρούν αυτονόητο κάποιες άλλες περιττό! Η αλήθεια έιναι πως είναι απλά απαραίτητο.. Το συγκεκριμένο τζελ έχει ενυδατικό αφρό, μυρίζει πολύ ωραία και αφήνει την επιδερμίδα πραγματικά καθαρή. Αυτό που μας κάνει να το αγαπάμε είναι γιατί ξέρουμε αυτό: περιέχει Μoringa που προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τους ρύπους της καθημερινότητας!

PLUS ανανεωμένη τέλεια συσκευασία!

#2 VICHY Mineral 89

Τι να πρωτοπούμε για αυτό το προϊόν! Σχεδόν όλες το γνωρίζετε και πολλές το έχετε ήδη στην κατοχή σας! Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει; Φυσικά η υψηλή περιεκτικότητα του ιαματικού νερού που περιέχει, 89% για την ακρίβεια! Ανάλαφρη, δροσερή υφή, τρομερά ενυδατικές ιδιότητες, προστασία από εξωτερικούς παράγοντες, ανάπλαση της επιδερμίδας, είναι λίγα από αυτά που μπορεί να σου προσφέρει! Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και το φανταστικό είναι ότι βγαίνει και σε συσκευασία 30 ml ώστε να το δοκιμάσεις!

PLUS Super χριστουγεννιάτικη συσκευασία που σου φτιάχνει την διάθεση και σε βάζει στο κλίμα!

#3 Wine Elixir Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας SPF30 για Σύσφιξη & Lifting – Αποχρωματισμός πανάδων

NEW IN! Μας σύστησε πριν λίγες μέρες μια ελαφριά κρέμα που αποχρωματίζει την πανάδες, προστατέυει από τον ήλιο και ξυπνά και την νεότητα της επιδερμίδας μας! Τι άλλο θέλεις;

Την κόκκινη σειρά της APIVITA την αγαπήσαμε και την ξεχωρίσαμε αμέσως.. Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από τρεις ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο) που σου προσφέρουν ισχυρή αντιγηραντική δράση. Αυτό που μας εντυπωσιάζει είναι η αίσθηση lifting που σου δίνει όταν την φοράς χάρη στις πολυφαινόλες Σαντορίνης.

PLUS πατέντα εκχύλισης πρόπολης που ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης!

#4 FREZYDERM Anti-Wrinkle Rich Day Cream

Όταν θέλεις σύσφιξη και δραστική μειώση των ρυτίδων εμείς απαντάμε anti-wrinkle Day από την FREZYDERM! Μη λιπαρή υφή, βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και γεμίζει τις ρυτίδες από τις πρώτες εφαρμογές! Θα λέγαμε πως είναι μια κλασσική αξία και μια αναδιαμφισβήτητα safe επιλογή για τις πιο απαιτητικές!

PLUS σου δίνουμε δώρο το Super Booster για μείωση των σημαδιών γήρανσης!

#5 La Roche Posay Hyalu B5 Eyes

Eyes don’t lie! Μην το ξεχνάς.. Μια δύσκολη περιοχή που συχνά την αμελούμε. Όσο περνάν τα χρόνια όμως πρέπει ακόμα περισσότερο να τα φροντίζουμε! 2 τύποι υαλουρονικού οξέως και βιταμίνη Β5 για να προλάβεις τις ρυτίδες, τα σημάδια κούρασης & να έχεις φρέσκο βλέμμα. Αν έχεις και ευαίσθητα μάτια μην το σκέφτεσαι!

PLUS ιδανική βάση για make-up.

#6 APIVITA Face Mask λείανσης ρυτίδων με σταφύλι

Μια μάσκα είναι αυτό που θα συμπληρώσει την περιποίησή σου και θα ενισχύσει την ελαστικότητα της επιδερμίδας σου! Η συγκεκριμένη ξεχωρίζει γιατί απαλύνει τις ρυτίδες, διατηρεί ενυδατωμένη και υγιή την επιδερμίδα και χάρη στο πράσινο τσάι που περιέχει είναι και αντιοξειδωτική! Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο!

PLUS το αιθέριο έλαιο Πατσουλί αναπλάθει και αναζωογονεί την επιδερμίδα και τη διάθεση σου!