Την ώρα που κοιμάσαι, η επιδερμίδα σου από μόνη της επιδιορθώνει τις ατέλειές της και με μία μικρή βοήθεια από εσένα, το πρόσωπό σου την επόμενη μέρα μπορεί να δείχνει πιο λαμπερό από ποτέ.

Γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να εφαρμόζεις τα παρακάτω:

1. Κάνε ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ

Με τον καθαρισμό του προσώπου σου πρέπει να είσαι προσεχτική και να μην ξεχνάς καμία περιοχή. Χρησιμοποίησε έναν αφρό ή gel καθαρισμού και καθάρισε το πρόσωπό σου, το σαγόνι και τον λαιμό σου κάνοντας πολύ καλό μασάζ. Στη συνέχεια, ξέπλυνε πολύ καλά με χλιαρό προς κρύο νερό. Σκουπίσου με τη δική σου πετσέτα ή με χαρτί..

2. Μην ξεχνάς την τονωτική λοσιόν

Εφάρμοσε λίγη τονωτική lotion σε ένα βαμβακάκι και πέρασέ το από όλο το πρόσωπό σου και τον λαιμό. Καλό είναι να βρεις την κατάλληλη λοσιόν για την επιδερμίδα σου, ώστε να ρυθμίζει τη ξηρότητα ή λιπαρότητα της επιδερμίδας σου.

3. Εφάρμοζε λίγη κρέμα χεριών

Για να έχεις απαλά χέρια την επόμενη μέρα, δοκίμασε να εφαρμόσεις λίγη ενυδατική κρέμα χεριών που θα απλώσεις καλά.

4. Χρησιμοποίησε κρέμα ματιών

Στην περιοχή των ματιών εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες κι έτσι καλό είναι να εφαρμόζεις κάθε βράδυ τη σωστή κρέμα που περιέχει τα απαραίτητα συστατικά για να επιβραδύνουν την εμφάνισή τους.

5. Λίγη βαζελίνη στα πόδια σου κάνει θαύματα

Κάνε λίγο μασάζ στα πόδια σου με μικρή ποσότητα βαζελίνης και το πρωί θα είναι πιο λεία από ποτέ. Πριν εφαρμόσεις τη βαζελίνη, μπορείς να τα πλύνεις με χλιαρό νερό και λίγο αφρόλουτρο.

6. Πλύνε τα δόντια σου και χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα

Απομάκρυνε τα βακτήρια από το στόμα σου πλένοντάς καλά τα δόντια σου για περίπου 2 λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το οδοντικό νήμα για τις δύσκολες περιοχές και στοματικό διάλυμα.