Τα bronzers και τα highlighters είναι όλα κατασκευασμένα γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο και προορίζονται για να αναδείξουν τις περιοχές που θα θέλαμε. Ποια όμως είναι τα σωστά σημεία για να τονίσουμε;

1. Το μέτωπο: Βάλτε highlighter στο κέντρο του μετώπου σας, δηλαδή εκεί που σας βλέπει ο ήλιος. Στη συνέχεια, με ένα πινέλο δούλεψε απαλά προς τα έξω ώστε να απλωθεί το προϊόν ομοιόμορφα. Αν δεν θες να βάλεις highlighter, επέλεξε κάποιο foundation το οποίο θα είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου.

2. Το εσωτερικό των ματιών: «Σβήσε» την κούραση από τα μάτια σου με μία σαμπανιζέ σκιά που θα άπλωσεις στο εσωτερικό βλέφαρο των ματιών σου και άσπρο-λευκό μολύβι στο εσωτερικό τους. Θα δείχνεις όμορφη και ξεκούραστη, ακόμα και αν χόρευες όλο το προηγούμενο βράδυ.

3. Τα ζυγωματικά: Χάρισε λάμψη στο πρόσωπό σου με λίγο bronzer στην περιοχή των ζυγωματικών. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κάποιο προϊόν που γυαλίζει σε συνδυασμό με το ρουζ σου για να δημιουργήσεις ένα ροζέ εφέ στην περιοχή των μήλων.

4. Η μύτη: Βάλε λίγο ιριδίζον προϊόν πάνω στη ράχη της μύτης για να τραβήξεις όλη την προσοχή ακριβώς στη μέση του προσώπου και να κάνεις τη μύτη σου να μοιάζει πιο λεπτή.

5. Το πάνω χείλος: Εφάρμοσε λίγο highlighter ή ανοιχτόχρωμα make-up πάνω από το άνω χείλος σου και κάνε τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη.