Έχεις αδυναμία στις λαμπερές και μακριές βλεφαρίδες κι έτσι πάντα αναζητάς τρόπους θα σου χαρίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Μήπως όμως πρέπει να ανακαλύψεις και 8 μυστικά κάθε γυναίκας με τέλειες βλεφαρίδες;

1. Ενυδάτωσε τις βλεφαρίδες σου με ειδικά λαδάκια ή serum. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις ενισχύσεις. Εφάρμοσε το μόνο στις ρίζες των βλεφαρίδων σου το βράδυ πριν κοιμηθείς και την επόμενη μέρα θα δείχνουν λαμπερές και μακριές.

2. Δοκίμασε ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρά σου. Αν ακολουθήσεις την ανάποδη διαδικασία, θα κολλήσει η περισσότερη μάσκαρα πάνω στο ψαλιδάκι, οπότε απέφυγέ το.

3. Δοκίμασε να θερμάνεις το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων με το πιστολάκι σου. Το συγκεκριμένο τρικ θα σε βοηθήσει να τις κάνεις πιο εύκολα καμπυλωτές βλεφαρίδες, ενώ το σχήμα τους θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

4. Χρησιμοποίησε δύο φορές το ψαλιδάκι σου, αλλά όχι περισσότερες, γιατί το αποτέλεσμα ίσως δεν είναι τόσο κολακευτικό.

5. Μία μάσκαρα που ενυδατώνει είναι το ιδανικό προϊόν για τις βλεφαρίδες σου. Την επόμενη φορά που θα ψάχνεις μάσκαρα, διάβασε πιο προσεκτικά τη σύνθεση του προϊόντος.

6. Χρησιμοποίησε λίγο ταλκ αμέσως μετά την πρώτη στρώση μάσκαρα, πριν εφαρμόσεις τη δεύτερη. Είναι το μυστικό για να έχουν έξτρα όγκο οι βλεφαρίδες σου.

7. Αφαίρεσε με προσοχή τη μάσκαρα την ώρα που κάνεις ντεμακιγιάζ. Χρησιμοποίησε το κατάλληλο προϊόν και κάνε ήπιες κινήσεις με το βαμβακάκι σου.

8. Φρόντισε να αλλάζεις τη μάσκαρά σου κάθε τρεις μήνες. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αποφεύγεις ερεθισμούς και βακτήρια.