Πόσο σημαντικό είναι να κάνεις detox; Η επανεκκίνηση που νιώθετε την ανάγκη να κάνετε είναι διαδικασία εσωτερική αλλά και εξωτερική!

4 tips για να το πετύχετε!

#1

Αν η επιδερμίδα σας δείχνει θαμπή και κουρασμένη πρέπει να κάνετε κάτι γι’αυτό! Μάλλον σου φωνάζει για να δραστηριοποιηθείς! Επέλεξε κρέμες που περιέχουν αντιοξειδωτικά συστατικά για να δώσετε φωτεινότητα στο δέρμα σας, να προστετευτείτε από τις εξωτερικέ επιθέσεις & να διώξετε τις τοξίνες που συσσωρεύτηκαν για να δώσετε στα κύτταρα σας την ενέργεια που χρειάζονται!

#2

Σκεφτείτε τι τρώτε! Η αποτοξίνωση ξεκινάει από το μέσα μας! Αναθεωρείστε λοιπόν τα γεύματα σας και ξεκινήστε να τρώτε τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά! Τέτοιες είναι τα μούρα, τροφές με Ω3 λιπαρά όπως σολομός,αβοκαντο. Μπορείς επίσης να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που να σου δίνει αυτά τα πολύτιμα για την επιδερμίδα μας λιπαρά!

#3

Move! Η συστηματική άσκηση βοηθάει περισσότερο απ’όσο νομίζεις! Αρχικά ενδυναμώνεται το σώμα & οι αρθρώσεις και φέυγουν οι τοξίνες από τον οργανισμό σου! Αν αντέχεις να κάνεις σάουνα προσπάθησε να κάνεις που & που είναι πολύ ωραίος τρόπος για detox!

#4

Τα μαλλιά μας και το τριχωτό της κεφαλής μας σίγουρα είναι κάτι που το ξεχνάμε! Διάλεξε ένα detox σαμπουάν και κάνε και ένα scrub στο τριχωτό της κεφαλής! Ναι μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι πολύ σημαντικό ειδικά αν έχεις λιπαρότητα να κάνεις 2 φορές τον μήνα ένα scrub! Ολοκλήρωσε με μια ενυδατική μάσκα!

Διάβασε επίσης: Το lip balm μπορεί να ξεραίνει περισσότερο τα χείλη σου;