Ημέρα της γυναίκας σήμερα, Παρασκευή και έρχεται και τριήμερο! Πολλοί λόγοι για να γιορτάζουμε! Έχεις σκεφτεί ποτέ όμως γιατί έχει καθιερωθεί αυτή η μέρα;;

Η ιστορία ξεκινάει από πολύ παλιά αφού πρώτη φορά γιορτάστηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1909 στην Νέα Υόρκη, για την εκδήλωση διαμαρτυρίας κάποιων εργατριών κλωστοϋφαντουργίας, η οποία έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους!

Η μέρα αυτή δεν ειναι μια απλή γιορτή, αλλά μια μέρα περηφάνειας για το γυναικείο φύλο! Έγιναν πολλές θυσίες για να αποκτήσουμε τα δικαιώματα που έχουμε σήμερα, τις καλύτερες συνθήκες εργασίας αλλα και την ισότητα των δύο φύλων!

Δεν παύει να είναι όμως μια απόλυτα Γυναικεία μέρα σήμερα!

Βγες με τις φίλες σου μια βόλτα και για ένα πότο!

Αύριο δεν δουλέυεις, οπότε και να το ρίξεις λίγο έξω δεν πειράζει! Μην ξεχνάς είναι γυναικεία υπόθεση καθαρά!

Δώσε ένα φιλί!

Σίγουρα υπάρχουν πολλές σημαντικές γυναίκες στην ζωή σου, γι’αυτό μην χάνεις χρόνο και δείξε την αγάπη σου με ένα φιλί ή με ένα λουλούδι!

Δώρο στον εαυτό σου!

Ποιος είπε πως τα δώρα είναι μόνο για να τα κάνουμε στους άλλους; Αφορμή για ένα δωράκι, μικρό ή μεγάλο ή απλά κάνε ένα beauté και αφιέρωσε το απόγευμα σου στο να χαλαρώσεις και να κάνεις κάτι όμορφο για σένα!

Ενημερώσου!

Μάθε περισσότερα για εκείνη την μέρα και ανακάλυψε όλους τους αγώνες που δόθηκαν για να φτάσουμε στο σήμερα! Είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρεις δύναμη και εσυ η ίδια!