Οι 8 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε για να κλέψετε τις εντυπώσεις αυτέ στις γιορτές:

 

  • Αποφύγετε τις πολύ έντονες λάμψεις σε όλο το πρόσωπο. Επιλέξτε να τονίσετε ένα χαρακτηριστικό σας για να μην μοιάζει κιτς το αποτέλεσμα.
  • Δώστε ένταση στο βλέμμα προσθέτοντας ψεύτικες βλεφαρίδες, ανάλογες σε πυκνότητα με των φυσικών σας ή κάντε το κόλπο που έχουμε πει. Σε συνδυασμό με μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner, σύρριζα στις βλεφαρίδες και mascara, είναι σίγουρο πως θα τραβήξετε τα βλέμματα όλα πάνω σας!
  • Όμορφο και φυσικό αποτέλεσμα θα πετύχετε αν εφαρμόσετε προσεκτικά make up σε ίση ποσότητα με ενυδατική κρέμα. Αποφύγετε τις παχύρρευστες πούδρες γιατί βαραίνουν το αποτέλεσμα.
  • Προτιμήστε ματ χρώματα στα χείλη. Κάνουν πιο κολακευτικό το χαμόγελο και είναι και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και πιο σταθερά. Ένα σημαντικό tip είναι να χρησιμοποιήσετε ανάλογη απόχρωση (με το χρώμα του κραγιόν σας), και στο μολύβι. Κάνετε ελαφρύ περίγραμμα ακριβώς στη γραμμή των χειλιών και γεμίστε προσεκτικά το εσωτερικό των χειλιών αρχικά με το μολύβι. Μετά βάλτε το κραγιόν.
  • Το πιο βασικό πριν από κάθε σας κίνηση, είναι μια καλή ενυδάτωση στο δέρμα, ένας καλός καθαρισμός, και μια τονωτική μάσκα λάμψης. Και στη συνέχεια ολιγόλεπτο μασάζ με ένα λαδάκι.
  • Οι τάσεις στα μαλλιά σας φέτος είναι ελαφριές μπούκλες , σαν κύματα για να πετύχετε αυτό πρέπει να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας με ένα ξηρό λάδι που θα χαρίζει έξτρα λάμψη.
  • Αν φιλοξενήσετε κόσμο στο σπίτι και αναμένεται να τρέχετε σαν σωστή οικοδέσποινα για να τους φροντίσετε όλους, ένα updo στυλ είναι αυτό που σας ταιριάζει. Με ένα μεγάλο ψαλίδι για μπούκλες, τυλίξτε ακανόνιστα μερικές τούφες από τα μαλλιά σας με φόρμα προς τα πίσω. Στη συνέχεια με τσιμπιδάκια ανάλογα του χρώματος των μαλλιών σας, ανασηκώστε φυσικά κάθε τούφα και φιξάρετε με λακ. Δημιουργήστε ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας, ένα φυσικό αποτέλεσμα.
  • Τέλος, φορέστε το πιο λαμπερό χαμόγελο σας και είστε έτοιμες για τις γιορτές. Καλά να περάσετε.