Έχουμε τόσες πολλές κρέμες που τελικά μπερδευόμαστε και δεν ξέρουμε τι να πρωτοφορέσουμε! Καταιγισμός από συμβουλές ομορφιάς και όλα μας φαίνονται απαραίτητα.. Μήπως είναι όμως στην πραγματικότητα; Τα φοράμε με την σωστή σειρά;

First step! Καθαρισμός... Αν δεν έχεις κάνει αυτό τότε δεν έχεις ξεκινήσει καλά. Αφού έχεις καταλάβει την σημασία του να καθαρίζεις το πρόσωπο σου τότε αναρωτιέσαι “ και τώρα;”

Ξεκινάμε με την κρέμα ματιών! Απλώνουμε όπως μας έχουν μάθει την κρέμα γύρω από τα μάτια με απαλές και ταμποναριστές κινήσεις!

Σειρά έχει το serum! Τα περισσότερα serum απορροφούνται εύκολα και ενυδατώνουν την επιδερμίδα στα βαθύτερα στρώματα της!

Στην συνέχεια βάζεις την καθιερωμένη κρέμα σου την οποία να έχεις φροντίσει να διαλέξεις ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας σου.

Last but not least βάζεις το αντηλιακό σου! Δεν το ξεχνάμε ποτέ! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα..

Τώρα έχεις κάνει μια ολοκληρωμένη περιποίηση στην επιδερμίδα σου ..

#Tip: Μπορεί τώρα που είναι καλοκαίρι να σου πέφτουν βαριά όλα αυτά και να αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου βαριά. Οπότε μπορείς να κάνεις μια ολοκληρωμένη περιποίηση το βράδυ πριν κοιμηθείς και το πρωί που θα βγεις να βάλεις την κρέμα ή το serum και μετα οπωσδήποτε το αντηλιακό σου!