Το πιο hot trend της φετινής σεζόν, το smokey eye έρχεται ανανεωμένο να σου ταράξει τα ήρεμα νερά του μακιγιάζ σε μωβ, γήινα καφέ, εκκεντρικά πορτοκαλί, ανατρεπτικά λαδί αλλά και ο πολύ σέξι συνδυασμός μαύρου-ασημί με μεταλλικό φόντο είναι τα πιο in χρώματα που θα επιλέξεις για το smokey eye.

  • Καταρχήν, πρέπει να βρεις τη σκιά εκείνη που ταιριάζει στα δικά σου μάτια και που θα είναι η βάση για το τέλειο smokey.
  • Αν έχεις πράσινα μάτια, τόλμησε χρυσό και μωβ στην πιο σκούρα του απόχρωση, αλλά και στην πιο ανοιχτόχρωμη από λιλά μέχρι βυσσινή. Αν πάλι τα μάτια σου είναι γαλανά, προτίμησε μωβ,καφέ ή μπλε αποχρώσεις για να αναδείξεις το χρώμα τους.
  • Αν τα μάτια σου είναι καστανά τότε μπορείς να δημιουργήσεις τέλειο smokey με κεραμιδί, πορτοκαλί, μπλε και λαδί σκιά που φέτος ειδικά κάνει θραύση.
  • Για πιο βραδινό μακιγιάζ μπορείς να επιλέξεις το διαχρονικά in μαύρο χρώμα. Ακόμη το κυπαρισσί είναι μια σούπερ λύση. Αν έχεις πράσινα, τότε το μαύρο χρώμα στην πιο μεταλλική του εκδοχή θα γίνει το αγαπημένο σου για το βραδινό μακιγιάζ αφού χαρίζει στο βλέμμα σου μυστήριο και μεταμορφώνει το βλέμμα σε απόλυτα σαγηνευτικό.
  • Η απόχρωση του λαδί-χρυσού επίσης είναι ένας συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις. Η μωβ σκιά είναι με το μέρος σου, αφού δεν είναι τόσο σκούρα όσο η μαύρη αλλά δεν είναι και ανοιχτή.
  • Προσοχή:Το πρωί το smokey δείχνει υπερβολικό, ενώ το βράδυ για την έξοδο είναι το ιδανικό. Αν όμως επιμένεις να θέλεις να κάνεις το smokey και το πρωί οι πιο παλ αποχρώσεις του λιλά, μπεζ και του λαδί στην πιο «σβησμένη» τους εκδοχή είναι μια καλή λύση.

Extra tip:Φρόντισε το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινείται σε απαλούς τόνους, αλλά κυρίως τα χείλη σε φυσικές αποχρώσεις. Εμείς ιδανικά θα προτείναμε αν για παράδειγμα επιλέξεις το πορτοκαλί για το smokey να επιλέξεις κραγιόν σε πορτοκαλί τόνους για τα χείλη και αντίστοιχα!