Κάποιες περιόδους τα μαλλιά σου χάνουν τη λάμψη τους και δείχνουν αρκετά άτονα και αφυδατωμένα. Εκείνες, λοιπόν, τις στιγμές, καλό είναι να δοκιμάζεις κάποια έξυπνα tips, που τα επαναφέρουν στην αρχική τους κατάσταση και τα αναζωογονούν εύκολα και γρήγορα.

Κράτησε σημειώσεις και άρχισε να εφαρμόζεις σήμερα κιόλας τα μυστικά που ανακαλύψαμε. Μέσα σε μία εβδομάδα θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα.


Χρησιμοποίησε μηλόξυδο

Ανάμειξε μία κούπα μηλόξυδου με μία κούπα νερού, πρόσθεσε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο λεβάντας και στη συνέχεια, τοποθέτησε το μείγμα σε ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα. Ψέκασε τα μαλλιά σου και άφησε το μείγμα να δράσει για μερικά λεπτά, πριν λούσεις τα μαλλιά σου με το σαμπουάν σου. Σταδιακά, τα μαλλιά σου θα αναζωογονηθούν και θα ξαναβρούν τη χαμένη λάμψη τους.

Δοκίμασε μία μάσκα για τα μαλλιά μία με δύο φορές την εβδομάδα

Είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ενυδατώσεις σωστά τα μαλλιά σου, τις περιόδους που δείχνουν θαμπά. Εφάρμοσε το προϊόν σε λουσμένα μαλλιά και στη συνέχεια, χτένισέ τα καλά σε κάθε σημείο. Έπειτα, ξέπλυνέ τα καλά.

 

Διαβάστε επίσης: Ήλιος, θάλασσα & μαλλιά.. 4+1 τρόποι για να τα προστατέψεις!

 

Ώρα να αντικαταστήσεις τις πετσέτες σου με ένα βαμβακερό t-shirt

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να στεγνώνεις τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο, ώστε να περιορίζεις το φριζάρισμα και το σπάσιμο. Δοκίμασέ το άμεσα!

Εφάρμοσε πρώτα το conditioner σου

Θα μπορούσες να αλλάξεις τη σειρά με την οποία εφαρμόζεις τα προϊόντα σου, για να ενυδατώνεις πιο σωστά τα μαλλιά σου. Δοκίμασέ να βάλεις πρώτα το conditioner και μετά το σαμπουάν και το αποτέλεσμα μπορεί θα σε εντυπωσιάσει.

Μη χρησιμοποιείς καθημερινά προϊόντα hair styling και εργαλεία θερμότητας

Προσπάθησε να περιορίσεις τη χρήση της πρέσας ισιώματος για 7 μέρες το μήνα.Το ίδιο ισχύει και με τα προϊόντα hair styling, που η περιορισμένη χρήση τους θα επιτρέπει στα μαλλιά σου να αναπνέουν πιο σωστά.