Μάτια

Βάλε μια ιριδίζουσα σκιά στο πάνω βλέφαρο και προς την εσωτερική γωνία του ματιού. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, επίλεξε μια ροζ λιλά ή γαλάζια σκιά. Αν η απόχρωση της επιδερμίδας σου είναι κανονική, προτίμησε σομόν ή χρυσή σκιά. Στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν κυρίως οι χάλκινες και μπρονζέ αποχρώσεις. Στην εξωτερική γωνία βάλε το αντίστοιχο χρώμα σε σκούρα απόχρωση. βαθύ μπλε ή μοβ για έντονο αποτέλεσμα. για να πετύχεις τέλειο smokey eyes.

Γραμμή βλεφάρων

Επιβάλλεται η χρήση eyeliner και για εντυπωσιακά αποτελέσματα βάλε δυο στρώσεις μάσκαρα.

Πρόσωπο

Για φυσικό αποτέλεσμα διάλεξε μια πούδρα σε μορφή σκόνης, ενώ για έξτρα λάμψη, μία compact. Αν επιλέξεις σκόνη πούδρα, βάλε πιο πριν make-up που θα ενισχύσει τη λάμψη.

Μάγουλα

Προτίμησε shimmer ρουζ, τα οποία προσθέτουν λάμψη στο πρόσωπο. Αν η επιδερμίδα σου έχει ψυχρό τόνο, διάλεξε ένα ροζ ρουζ, ενώ αν έχει πιο ζεστή απόχρωση, επίλεξε μια ροδακινί απόχρωση. Εφάρμοσε το ρουζ στα μήλα του προσώπου καθώς χαμογελάς.

Φρύδια

Τόνισε τα φρύδια σου με λίγο μολύβι ή μια μάσκαρα φρυδιών που έχουν χρώμα ίδιο με το φυσικό σου. Στη συνέχεια τοποθέτησε λευκή σκιά στο τόξο των φρυδιών θα τονίσει όμορφα τα μάτια σου.

Χείλη

Η αίσθηση που δίνουν τα γυαλιστερά gloss και lipsticks κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη και ζουμερά. Αφού κάναμε έντονα τα μάτια, διάλεξε ένα χρώμα κραγιόν κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών σου.

Σώμα

Επέλεξε λοσιόν ή κρέμες σώματος, οι οποίες θα ενυδατώσουν το σώμα και θα χαρίσουν έξτρα λάμψη, αφού θα είναι shimmer. Εφάρμοσε την κρέμα ή τη λοσιόν προσεχτικά σε όλο το σώμα και κυρίως στο ντεκολτέ και τους ώμους.