Διατηρήστε το μαύρισμά σας και στη πόλη με αυτούς τους απλούς τρόπους.

1. Κρύο ντους. Θα στο θέσω όσο πιο απλά γίνεται: Η επιδερμίδα μας περιβάλλεται από υδρολιπιδικό φιλμ, ένα φιλμ υγρασίας που προστατεύει το δέρμα και αποτελείται από φυσικά έλαια. Κάνοντας ζεστά ντους αυτό που κάνουμε είναι να "λιώνουμε" αυτά τα έλαια με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να μένει χωρίς προστασία και να αφυδατώνεται. Προσπάθησε, λοιπόν, να κάνεις δροσερά ντους που κάνουν και σύσφιξη.

2. Το αφρόλουτρο παίζει ρόλο! Για την περίοδο μετά τις διακοπές σου διάλεξε ένα αφρόλουτρο με ενυδατικά συστατικά όπως το έλαιο argan που είναι ένα από τα γνωστότερα γι'αυτές του τις ιδιότητες.


3. Ενυδάτωση! Ενυδάτωση! Μετά το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας ξεφλουδίζει που σε δεύτερη ανάγνωση σημαίνει πως τομαύρισμά μας χάνεται ευκολότερα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις σε μια πλούσια ενυδατική κρέμα σώματος και να την απλώνεις σε γενναίες δόσεις στην επιδερμίδα σου μετά από κάθε ντους και όσο ακόμη η επιδερμίδα σου είναι νωπή κάνοντας μασάζ. Εμείς χρησιμοποιούμε το Super ενυδατικό προϊόν σώματος είναι το Lipikar Baume AP+

4. Η απολέπιση κάνει καλό! Μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, αλλά στην πραγματικότητα όταν κάνεις ήπια απολέπιση στο σώμα σου διώχνεις την νεκρή στοιβάδα, η επιδερμίδα σου δεν είναι πλέον θαμπή και το μαύρισμα θα διαρκέσει περισσότερο.

5. Το κόλπο! Ένα από τα αγαπημένα μου μετα-καλοκαιρινά beauty tips και που αν δοκιμάσεις θα γίνει και δικό σου είναι αυτό: για να παρατείνεις το μαύρισμά σου στην πόλη ανάμειξε ίση ποσότητα ενυδατικής κρέμας σώματος με self tan. Θα παρατείνεις το μαύρισμά σου και όλοι θα αναρωτιούνται τον τρόπο.


6. Σαν να έκανες μόλις ηλιοθεραπεία! Όταν έχουμε φύγει από την παραλία το πρόσωπό μας αποκτά εκείνο το αναψοκοκκίνισμα πολύ ψηλά στα μάγουλα. Το ίδιο effect μπορείς να το μιμηθείς αρκεί να έχεις το σωστό προϊόν που είναι ένα κρεμώδες ρουζ σε ροζ τόνο.

7.Λαδάκι! Να ένα trick που εφαρμόζεται στις φωτογραφίσεις και που κάνουν οι stars στο κόκκινο χαλί. Βάλε λάδι μετά το ντους το οποίο ενυδατώνει και κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται λαμπερή.

8.Φάε τροφές με β-καροτένιο! Κατανάλωσε τροφές πλούσιες σε β- καροτένιο όπως βερίκοκα, μάνγκο και κυρίως καρότα θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να διατηρήσει αυτό το ηλιοκαμμένο χρώμα ενώ από την άλλη το να πίνεις αρκετό νερό θα σου προσφέρει ενυδάτωση και θα μειώσει το ξεφλούδισμα.

9. Φόρεσε λευκά! Το πιο απλό, πάναπλο trick! Το λευκό δημιουργεί αντίθεση με την σκούρα επιδερμίδα άρα σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο μαυρισμένη!