Το χαρακτηριστικό της νέας συλλογής φυσικά είναι το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Η σειρά αυτή έγινε ιδιαίτερα αγαπητή από το γυναικείο κοινό από την πρώτη κιόλας κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης και λάμψης με αυτό το συστατικό! Ένα λουλούδι, συνώνυμο του ίδιου του Brand!

Είναι πολλοί οι λόγοι που το δέρμα μας μπορεί να χάσει την λάμψη του ή να γεράσει πρόωρα όπως το άγχος, η κακή διατροφή, το κάπνισμα κ.ά. Ήρθε η στιγμή η βελτιωμένη σύνθεση της σειράς Άγριο Τριαντάφυλλο να επαναφέρει την θαμπή επιδερμίδα, να μειώσει τις πρώτες ρυτίδες & τα σημάδια κούρασης.

Η νέα κρέμα ημέρας Άγριο Τριαντάφυλλο με καινοτόμα water cream υφή για να απορροφάται εύκολα, και υψηλής απόδοσης δραστικά, υπόσχεται να εξασφαλίσει super λάμψη, ομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, 24ώρη ενυδάτωση, αλλά και δράση κατά των ρυτίδων! Ας δούμε την ανανεωμένη σύσταση της:

 

  • Το έλαιο Άγριο Τριαντάφυλλο περιέχει 9 φορές περισσότερη βιταμίνη C από τον χυμό πορτοκαλιού.
  • Η συγκεκριμένη κρέμα περιέχει Super Vitamin C με 1000% υψηλότερη απορρόφηση καθαρής βιταμίνης C για επανόρθωση των ρυτίδων, ενίσχυση του κολλαγόνου και αντιοξειδωτική δράση.
  • Για τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας ευθύνεται το εκχύλισμα ρίζας Κουρκουμά με εντυπωσιακή δράση κατά των πανάδων!
  • Ένα αόρατο ενυδατικό πλέγμα το οποίο κλειδώνει το νερό και ξεδιψάει την επιδερμίδα, αλλά και ένα φυτό της ερήμου που ελευθερώνει σταδιακά μόρια νερού, φροντίζει για την απόλυτη, άμεση, εντατική και 24ώρη ενυδάτωση της επιδερμίδας!
  • Δεν θα μπορούσε να λείπει η παρουσία του Υαλουρονικού οξέως μικρού μοριακού βάρους που ενυδατώνει και τα ανώτερα και τα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας!

Η κρέμα ημέρας καλύπτει όλους τους τύπους επιδερμίδας: λιπαρές, κανονικές-μικτές, ξηρές.

Η βελτιωμένη σειρά του ΚΟΡΡΕ Άγριο Τριαντάφυλλο αποτελείται από πολλά ακόμα προϊόντα:

  • Το προϊόν που ξεχώρισε είναι το νέο διφασικό booster με Super Vitamin C, ενισχυμένο με 5απλάσια περιεκτικότητα, ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες για αψεγάδιαστη επιδερμίδα! Tip: χρησιμοποιήστε το ή καθημερινά πρωί και βράδυ, τοπικά σε δυσχρωμίες ή εντατικά για 4 εβδομάδες και άμεσα αποτελέσματα! Μην ξεχάσεις να το ανακινήσεις πριν την χρήση!

  • Το serum προσώπου της συγκεκριμένης σειράς είναι για πρόσωπο και μάτια και συμβάλλει στην αντιμετώπιση των σημαδιών πρόωρης γήρανσης, ενισχύει την ελαστικότητα και βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας, χαρίζοντας υγιή, νεανική όψη.

Πόσο πιο ολοκληρωμένη περιποίηση ψάχνεις;;