Η πολυαναμενόμενη σειρά με τις νέες και ανανεωμένες βαφές από την Apivita είναι επιτέλους εδώ! Με 34 νέες και μοντέρνες αποχρώσεις, είναι πολύ εύκολο να την χρησιμοποιήσεις, μυρίζει ευχάριστα και η υφή της είναι κρεμώδης!

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το καινοτόμο σύστημα Color Magnet, το οποίο κάνει την τρίχα να κρατά το χρώμα σαν μαγνήτης. Πρόκειται για ένα πολύτιμο ελιξίριο που συνδυάζει την δύναμη 3 ελαίων και του υαλουρονικού οξέως που σταθεροποιεί και σφραγίζει το χρώμα! Τι σου υπόσχεται;; Μα φυσικά, απόλυτη κάλυψη των λευκών και χρώμα που λάμπει!

Με μόλις 2 βήματα σου δίνει τα αποτελέσματα που περιμένεις!

#1 Με τα έλαια Argan Oil, αβοκάντο & ελιά η διαδικασία της βαφής των μαλλιών σου γίνεται παιχνιδάκι! Σταθεροποιείται το χρώμα, αλλά ο συνδυασμός αυτών των ελαίων επανορθώνει και την δομή της τρίχας!

#2 Λάμψη, ένταση, ζωντανό χρώμα.. όλα αυτά τα πετυχαίνεις με την εφαρμογή της κρέμας που περιέχει υαλουρονικό οξύ & εκχύλισμα μελιού, μετά την βαφή!

«Το μέλι είναι εξαιρετικά πλούσιο σε σάκχαρα και βιταμίνες και είναι γνωστό για την ενυδατική δράση που προσφέρει τόσο στο μήκος των μαλλιών όσο και στο τριχωτό της κεφαλής»

Πέρα όμως από το ζωντανό και λαμπερό χρώμα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια του προϊόντος! Και αυτό η APIVITA μας το εξασφάλισε με την καινούργια My Color Elixir!

 

Δεν περιέχει:

  • Οινόπνευμα
  • Αμμωνία
  • PPD (χρωμοφόρα ομάδα που αποτελεί την κυριότερη αλλεργιογόνο ουσία σε βαφές)
  • Ουσίες που είναι υπεύθυνες για ερεθισμούς και ανεπιθύμητες αλλεργίες ( Parabens, Propylene, Mineral Oil, Silicones κ.ά)

Φυσικά ανανεώθηκε και η συσκευασία η οποία μας αρέσει πολύ και μας δίνει μια αίσθηση premium!

Εxtra tip: Για καλύτερα αποτελέσματα εξασφαλίστε ότι η θερμοκρασία δωματίου κατά τη διάρκεια εφαρμογής δεν είναι χαμηλότερη από 20 βαθμούς!

Αν θέλεις μεγαλύτερη διάρκεια χρώματος, απόλυτη κάλυψη λευκών και ασφάλεια βρες αυτό σου ταιριάζει και μια δοκιμή θα σε πείσει!