Από μικρή ηλικία πρέπει να περιποιούμαστε το δέρμα μας και να βάζουμε τα απαραίτητα προϊόντα προληπτικά πριν εμφανίσουμε τις πρώτες ρυτίδες και τα πρώτα σημάδια γήρανσης!

Η νέα σειρά της NUXE Prodigieuse Boost μας χαρίζει 5 προϊόντα για να αντιμετωπίσουμε τα πρώτα σημάδια γήρανσης και να έχουμε μια λαμπερή επιδερμίδα!

Ο πολυάσχολος τρόπος ζωής και το αστικό περιβάλλον κάνει πάρα πολύ κακό στην επιδερμίδα και πρέπει να την προστατεύουμε για να μην φαίνονται οι βλαβερές επιπτώσεις στο δέρμα.

Όλη η σειρά περιέχει:

  • Αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα γιασεμιού
  • Άνθος καλέντουλας για ενίσχυση του κολλαγόνου 
  • Σάκχαρα για ενέργεια στα κύτταρα

Ας γνωρίσουμε το προϊόν που μας εντυπωσίασε με την πρώτη κιόλας εφαρμογή! Ο λόγος για το Energizing Priming Concentrate της NUXE, ένα booster πολλαπλής δράσης που αναζωογονεί την επιδερμίδα και έχει ελαφριά υφή, απορροφάται αμέσως, και συνδυάζει την φρεσκάδα της lotion και την αποδοτικότητα του serum! Πραγματικά μυρίζει υπέροχα και δεν αφήνει λιπαρή την επιδερμίδα! Ενισχύει την δράση του προϊόντος που θα εφαρμόσεις αμέσως μετά αλλά ενισχύει και την λάμψη χάρη στην βιταμίνη C! Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας με 97,9% συστατικά φυσικής προέλευσης!

Συνεχίζουμε με την Multi-Correction Gel Cream για τις κανονικές-μικτές επιδερμίδες! Είναι δροσερή, έχει ελαφριά υφή και χαρίζει το πολυπόθητο ματ αποτέλεσμα! Φυσικά ενισχύει καθημερινά τους μηχανισμούς της επιδερμίδας!

Δεν θα μπορούσε να μην φρόντιζε και για τις κανονικές-ξηρές επιδερμίδες με την Multi-Correction Silky Cream! Πραγματικά μεταξένια υφή πολλαπλής δράσης που σέβεται την ισορροπία της επιδερμίδας και προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης ! Το μυστικό της; Περιέχει έλαιο macademia για απόλυτη θρέψη και για να μην αφυδατώνεται η επιδερμίδα!

Το πρωί όταν ξυπνάς θέλεις να έχεις λαμπερή φρέσκια και νεανική όψη! Όλα αυτά σου τα χαρίζει το NUXE Night Recovery Oil Balm ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες! Ανανεώνει την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της νύχτας χάρη στο εκχύλισμα άνθους φραγκοσυκιάς!

Τα μάτια μας θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και είναι σημαντικό να τα περιποιούμαστε καθημερινά! Το Multi-Correction Eye Balm πολλαπλής δράσης της NUXE διορθώνει όλα τα σημάδια που κάνουν τα μάτια να φαίνονται νεανικά όπως σακούλες, μαύροι κύκλοι και τα προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις ! Το μυστικό του; Έλαιο φουντουκιού για την ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού!

 

Μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα πρώτα σημάδια γήρανσης με πολλαπλές δράσεις που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Δοκίμασε την!