Για λαμπερή επιδερμίδα!

Βασικό για να είμαστε λαμπερές τις ημέρες των γιορτών είναι να έχουμε φροντίσει το δέρμα μας. Αυτό σημαίνει 3 πράγματα:

  • Απολέπιση: Να κάνουμε απολέπιση για να απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και να βοηθήσουμε την παραγωγή νέων κυττάρων.
  • Oρός: Να χρησιμοποιούμε ορό, δηλαδή serum . Η σύνθεσή του είναι τρεις φορές πιο πλούσια σε ενεργά συστατικά σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα φτάνοντας μέχρι τις κατώτερες στιβάδες, ενώ ενδυναμώνει το φυσικό μηχανισμό που διαθέτει το δέρμα απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις και στις ελεύθερες ρίζες.
  • Κρέμα: Ενυδατική ή/ και αντιγηραντική κρέμα που περιέχει μεγάλη ποσότητα ενεργών συστατικών. Για την ενυδάτωση και την αναδόμηση του κουρασμένου δέρματος συστήνεται χρήση κρέμας πλούσιας σε υαλουρονικό οξύ ή βιταμίνη C και Ε,οξέα φρούτων και ρετινόλη. Όλα αυτά τα συστατικά προλαμβάνουν την γήρανση του δέρματος, καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και δημιουργούν την παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης, δίνοντας έτσι μια εικόνα πιο ενυδατωμένη και λαμπερή.

Αδυνάτισμα σε 10 μέρες!

Για να φορέσουμε το αγαπημένο μας φόρεμα, καλό είναι να χάσουμε 3-4 κιλά πριν τις γιορτές. Αυτό γίνεται εύκολα κι απλά υιοθετώντας 3 υγιεινές συνήθειες.

  • Νερό και τσάι: Να πίνουμε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα και 2 ποτήρια πράσινο τσάι που είναι πλούσιο σε κατεχίνες και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
  • Άσκηση: Να περπατάμε λίγο παραπάνω, δηλαδή να προτιμήσουμε τις σκάλες από το ασανσέρ το ποδήλατο αντί για το αμάξι για μια κοντινή διαδρομή.
  • Ύπνος: Να κοιμόμαστε τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα και να μην ξεχνάμε τη περιποίηση της επιδερμίδας μας με κρέμες κάθε βράδυ πριν τον ύπνο.

Εντυπωσιακό μακιγιάζ!

  • Στο γιορτινό τραπέζι προτιμήστε να τονίσετε ένα από τα χαρακτηριστικά σας, δηλαδή εάν έχετε όμορφα μάτια τονίστε τα μάτια σας με eyeliner, εάν το δυνατό σας σημείο είναι τα χείλη τονίστε τα με ένα κόκκινο κραγιόν.
  • Πάνω από όλα πρέπει να έχουμε ενυδατωμένο δέρμα, προτιμήστε BB κρέμες που ενυδατώνουν και ταυτόχρονα καλύπτουν τις ατέλειες.
  • Προτιμάμε μακιγιάζ μεγάλης διάρκειας, αφού στις γιορτές ξενυχτάμε και γιορτάζουμε ως το πρωί. Προτιμάμε μολύβι στα χείλη, πούδρα πάνω από όλο το μακιγιάζ για σταθεροποίηση και για να διαρκέσει πολλή ώρα.