Εσύ περιποιείσαι τον λαιμό σου; Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν προϊόντα που μπορείς να τα βάλεις και στο πρόσωπο και στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, αλλά ένα προϊόν που να στοχεύει στην σμίλευση, στην σύσφιξη και στην λείανση του δέρματος μόνο της περιοχής του λαιμού και του ντεκολτέ μπορούμε να πούμε πως απλά μας εντυπωσιάζει!

Ο λόγος για τη Neovadiol Phytosculpt της Vichy με σύμπλοκο αναπλήρωσης και φυτοστερόλη φυσικής προέλευσης με πιο στοχευμένη δράση από ποτέ, σφίγγει σταθεροποιεί και ανυψώνει το ντεκολτέ ,το λαιμό και το περίγραμμα του προσώπου!
Το δέρμα αισθάνεται στιγμιαία ενυδατωμένο, γεμάτο και πιο ζεστό. Απορροφάται γρήγορα και η υφή του δεν κολλάει!

Το ήξερες ότι το δέρμα στον λαιμό μας είναι λεπτότερο; Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα με το πέρασμα του χρόνου να χαλαρώνει και να "κρεμάει"!


#GoodtoKnow : Το περίγραμμα του προσώπου χαλαρώνει και από την βαρύτητα!

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:

- Μετά από 4 ώρες η ελαστικότητα του δέρματος βελτιώθηκε κατά + 22%.

- Μετά από 4 ώρες η σταθερότητα βελτιώνεται κατά + 18%.

- Βελτιωμένα περιγράμματα λαιμών έως και 25%.

- Βελτιωμένη υφή του δέρματος στο λαιμό μέχρι και + 41%.

Το Neovadiol Phytosculpt είναι το 1ο αντιγηραντικό, υπεύθυνο για την σφριγηλότητα βάλσαμο για την περίοδο της εμμηνόπαυσης του δέρματος. Στοχεύοντας τα ορατά σημάδια της γήρανσης, ενισχύει οπτικά, σφίγγει και επαναπροσδιορίζει τα περιγράμματα του λαιμού και του προσώπου. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου, το Phytosculpt “λιώνει” σε επαφή με το δέρμα για να επιτρέψει την απορρόφηση, αλλά μόλις κρυώσει, το βάλσαμο μετατρέπεται σε μια μεμβράνη που ανυψώνει και σταθεροποιεί το δέρμα.

Πως όμως τη χρησιμοποιούμε;

Για να δεις τα άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα που υπόσχεται αυτή η κρέμα θα πρέπει να την εφαρμόσεις με συγκεκριμένο τρόπο!

 

 

 

#Step1: Τη βάζουμε τα χέρια μας και την θερμαίνουμε.

#Step2: Την εφαρμόζουμε με το αντίθετο χέρι στον λαιμό με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις. Επαναλαμβάνουμε και για την άλλη πλευρά!

#Step3: Τσιμπάμε με τα δάχτυλα μας από το κέντρο του πηγουνιού προς τα άκρα του προσώπου!

#Step4: Ασκούμε σταθερή πίεση στην επιδερμίδα από το κέντρο προς τα άκρα.

Last but not least: Εφαρμόστε πίεση για 5 δευτερόλεπτα στο κάτω μέρος του πηγουνιού!

 

 

 

 

Είναι εδώ για να καλύψει και τις πιο απαιτητικές!