Θέλεις τέλεια, σαρκώδη χείλη αλλά δεν ξέρεις πώς να καλύψεις μικρές ατέλειες με το μακιγιάζ σου; Τα χείλη είναι το πιο σαγηνευτικό σημείο του προσώπου μας όμως η περιοχή γύρω από αυτά είναι αρκετά ευαίσθητη… Κρύψε όλες τις ατέλειες και ανάδειξε τα ζουμερά σου χείλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακολουθώντας τα μυστικά των make up artists!

Τι πρέπει να προσέξεις:

  • Tip #1: Την ώρα που απλώνεις το foundation στο πρόσωπο σου, εφάρμοσε μικρή ποσότητα και στα χείλη σου για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και έξτρα διάρκεια στο μακιγιάζ σου.
  • Tip #2: Η χρήση του μολυβιού χειλιών θα δώσει όγκο στα χείλη σου και θα εξαλείψει μικρές ατέλειες γύρω από αυτά
  • Tip #3: Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις το μολύβι χειλιών σωστά! Σχεδίασε γραμμή πάνω στο φυσικό περίγραμμα των χειλιών σου και όχι πάνω από αυτό.
  • Tip #4: Για να μην τονίσεις ατέλειες γύρω από τα χείλη, ακόμα και αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν φρόντισε να επιλέξεις ένα μολύβι κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας σου.
  • Tip #5: Για να χαρίσεις λάμψη σε όλο σου το μακιγιάζ, αφού χρησιμοποιήσεις το κραγιόν της επιλογής σου βάλε μικρή ποσότητα ενός διάφανου λιπ γκλος στο μέσον του πάνω και κάτω χείλους. Έτσι, όχι μόνο θα δημιουργήσεις μια φυσική λάμψη αλλά θα κάνεις και τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη από ποτέ!