Αναρωτιέσαι πως θα δώσεις μια extra ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου μετά την έκθεση της στον ήλιο; Ή μήπως αναρωτιέσαι πως θα της προσφέρεις αποτοξίνωση και καθαρισμό;

Η APIVITA σου δίνει την λύση με τις νέες υφασμάτινες μάσκες για να προσφέρεις στο πρόσωπο σου ενυδάτωση ή καθαρισμό ανάλογα με τις ανάγκες σου, σε μόλις 10 λεπτά!

Γιατί μας αρέσουν;
Είναι σχεδιασμένες για την μέγιστη κάλυψη της επιδερμίδας σου, ξεδιπλώνονται εύκολα, εφαρμόζονται με ευκολία και φυσικά αποτελούνται από έως 95% φυσικά συστατικά!

Αν έχεις λιπαρή/μεικτή επιδερμίδα

ΑPIVITA Tissue Mask με χαρούπι για αποτοξίνωση & καθαρισμό

Αυτή η υφασμάτινη μάσκα είναι μαύρη! Μπορεί εκ πρώτης όψεως να είναι λίγο τρομακτική αλλά κάνει θαύματα! Περιέχει ενεργό άνθρακα από βελανιδιά εμποτισμένη με έναν ορό ενισχυμένο με χαρούπι που χαρίζει λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα! Απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος ενώ μειώνει την εμφάνιση των πόρων. Αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή με το εκχύλισμα μανιταριού!

Αν έχεις ανάγκη για ενυδάτωση

APIVITA Tissue Mask με αβοκάντο για ενυδάτωση και καταπράυνση

Ημιδιάφανη υφασμάτινη μάσκα προσώπου, εμποτισμένη με έναν ορό ενισχυμένο με αβοκάντο, ένα φρούτο που ευδοκιμεί στη Μεσόγειο, και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα. Αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας και προσφέρει άμεσα βαθιά ενυδάτωση, άνεση και φρεσκάδα, με έλαιο αβοκάντο! Μην ξεχνάς πς προσφέρει και καταπράυνση και απαλύνει την επιδερμίδα!

#Goodtoknow: η τάση με τις υφασμάτινες μάσκες είναι εμπνευσμένη από την Ασία, που μας δείχνει ότι καμιά ρουτίνα ομορφιάς δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς τις tissue masks!

Πες ναι στην νέα γενιά μασκών!

Σκέψου ότι πέρα από το καλό που κάνεις στην επιδερμίδα σου είναι και fun όλη η διαδικασία!