#1: Άφησες την βαφή πολύ ώρα, και τώρα το χρώμα βγήκε σκούρο

Μην πανικοβληθείς - υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείς να κάνεις για να επιστρέψεις στο σωστό χρώμα. Πρώτα απ 'όλα, δοκίμασε ένα σαμπουάν που ανοίγει αντί να προστατεύει το χρώμα σου. Αυτό είναι βασικά το αντίθετο από ένα σαμπουάν που προστατεύει το χρώμα - αντί να κρατάει το χρώμα ζωντανό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ένα τέτοιο σαμπουάν μπορεί να σε βοηθήσει να απομακρύνεις τη συσσώρευση χρώματος στα μαλλιά σου. Σαπούνισε την πιο σκοτεινή περιοχή μερικές φορές με ένα κανονικό σαμπουάν - ένα που δεν προορίζεται να προστατεύσει τα μαλλιά που έχουν βαφτεί - για να ξεθωριάσει το χρώμα. Συνέχισε με ένα πλούσιο conditioner ή μάσκα μαλλιών που προορίζεται για βαμμένα μαλλιά.

#2: Το μαλλί σου παρά βγήκε κόκκινο

Έτσι, ήθελες να είσαι κοκκινομάλλα αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχες προγραμματίσει . Σε αυτή την περίπτωση, δοκίμασε να βάψεις τα μαλλιά σου σε απόχρωση καφέ που έχει το ίδιο επίπεδο χρώματος με το κόκκινο που χρησιμοποίησες . Ξεκίνα εφαρμόζοντας το χρώμα στην περιοχή που είναι πιο κόκκινη. Κράτησε το για 5 έως 10 λεπτά, ελέγχοντας το χρώμα κάθε πέντε λεπτά. Ξέπλυνε το όταν τα μαλλιά σου έχουν αρχίσει να σκουραίνουν!

#3: Το χρώμα σου βγήκε ξεθωριασμένο

Μετά απ’όλο τον κόπο σου τίποτα δεν είναι πιο εκνευριστικό από το να περιμένεις να δεις το αποτέλεσμα της βαφής στα μαλλιά σου και να μην είναι ζωντανό και λαμπερό! Ίσως δεν το άφησες αρκετά ή ίσως η τρίχα σου είναι αφυδατωμένη και δεν μπόρεσε να απορροφήσει σωστά το χρώμα! Όποιος και αν είναι ο λόγος υπάρχει μια εύκολη λύση: ένα conditioner για τόνωση του χρώματος ή ένα προϊόν τόνωσης της γυαλάδας. Υπάρχουν διάφορα προϊόντα στην αγορά, θα βρεις κάτι να επανορθώσεις!