Οι περισσότερες φυσιολογικές γυναίκες σηκώνονται με το μαλλί ανάκατο, το μάτι ολίγον τι πρησμένο και με κάποια υπολείμματα μαύρης μάσκαρας. Με τα παρακάτω κόλπα και μέσα σε λίγα λεπτά, θα σε βλέπεις στον καθρέπτη και δεν θα σε αναγνωρίζεις!

  • Παγωμένο νερό! Ρίξε λίγο παγωμένο νερό στο πρόσωπό σου. Ιδανικά, γέμισε μια λεκανίτσα με κρύο νερό και ρίξε μέσα λίγα παγάκια. Είναι τα παλαιότερο κόλπο ομορφιάς αφού σφίγγει τους πόρους και κάνει την επιδερμίδα σου λαμπερή.
  • Kάνε γυμναστική! Βγες έξω για περπάτημα, κάνε λίγο στατικό (ή και κανονικό) ποδήλατο, πήγαινε γυμναστήριο για μία ώρα. Κάνε οτιδήποτε αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς σου και σου δίνει εξτρά ενέργεια ενώ προσθέτει ροδαλί χρώμα στα μαγουλάκια σου- ποια χρειάζεται τώρα το ρουζ;
  • Πιάσε κουτάλι! Για να εξαφανίσεις τις σακούλες κάτω από τα μάτια, βάλε δυο κουτάλια στην κατάψυξη για 10 λεπτά και μετά ακούμπησέ τα στα μάτια σου για 5-10 λεπτά. Το κρύο διώχνει το πρήξιμο αμέσως.
  • Σκύψε! Για τέλεια μαλλιά σε 10 δευτερόλεπτα, σκύψε μπροστά, αναποδογύρισέ τα και ανακάτεψέ τα λίγο στις ρίζες με τα δάκτυλά σου. Εντάξει, θα χρειαστεί και μια βούρτσα μετά αλλά με αυτό το κόλπο αιματώνεται το κεφάλι και τα μάγουλά σου αποκτούν ζωντάνια.
  • Ενυδατώσου! Η αφυδάτωση είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για να νιώθεις (και να φαίνεσαι) κουρασμένη. Πίνε 8 ποτήρια νερού την ημέρα και θα δεις διαφορά στο δέρμα σου! Ξεκίνα την ημέρα με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι και μέλι και στη συνέχεια βάλε την ενυδατική σου κρέμα.
  • Χρώμα! Φυσικά και «black is the new black» αλλά το αγαπημένο χρώμα που αδυνατίζει, δεν σε βοηθάει να φαίνεσαι ξεκούραστη. Εκείνες τις μέρες που νιώθεις πτώμα, φόρεσε το αγαπημένο σου χρώμα, αυτό που σε κολακεύει και στο λένε όλοι, και φώτισε έτσι το πρόσωπό σου!