Όλες έχουμε στο σπίτι μας κρέμες και καλλυντικά για την περιποίηση του προσώπου μας και οι περισσότερες από εμάς τα χρησιμοποιούν αρκετά συχνά, αλλά όχι απαραίτητα με το σωστό τρόπο και τη σωστή σειρά. Μάθετε ποια είναι η σωστή σειρά για να βάζετε τα προϊόντα περιποίησης σας.

  • Καθαρισμός: To πρώτο σταδίο για τη σωστή περιποίηση είναι ο σωστός και καλός καθαρισμός. Βρες ένα σε μορφή τζελ ή αφρού ανάλογα με το τι σε εξυπηρετεί για να απομακρύνεις τους ρύπους από την επιδερμίδα σου.
  • Serum: Ξέρεις ότι ένα λεπτό αφού πλύνεις το πρόσωπό σου, η επιδερμίδα σου αφυδατώνεται. Αφού το σκουπίσεις προσεχτικά το πρόσωπο σου, βάλε αμέσως το serum σου και άπλωσε το καλά. Θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου και θα βοηθήσει να δράσει καλύτερα η κρέμα σου.
  • Κρέμα: Eπιλέξτε την κατάλληλη κρέμα ανάλογα με τις ανάγκες τη επιδερμίδας σας για ενυδάτωση, ματ αποτέλεσμα, αντιγήρανση κτλ! Βάλτε προσεχτικά την κρέμα σας σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό.
  • Αντηλιακή κρέμα: Zoύμε στην Ελλάδα όπου η ηλιοφάνεια είναι μεγάλη όλο το χρόνο,( μην κρίνεις από φέτος που δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το καλοκαιράκι) γι αυτό φρόντισε να προστατεύεις την επιδερμίδα από τον ήλιο με αντηλιακές κρέμες.
  • Κρέμα ματιών: Bάλτε κρέμα ματιών προσεχτικά και ταμποναριστά με τα άκρες των δαχτύλων σας γιατί τα μάτια είναι το πρώτο σημείο όπου φαίνεται η ηλικία.

Διαβάστε επίσης: Αντηλιακά προσώπου & σώματος.. Γιατί χρειάζομαι διαφορετικά;

Τέλος! Είστε έτοιμες για να ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας!