Θα το έχεις ακούσει σίγουρα και εσύ, και μπορεί να το έχεις κιόλας δοκιμάσει!

Ο λόγος για το θαυματουργό Booster της Vichy Mineral 89, το οποίο είναι ένα ιδανικό προϊόν για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σου! Το δέρμα μας καθημερινά δέχεται επιθέσεις τόσο από εξωτερικούς παράγοντες όσο και από εσωτερικούς παράγοντες , οι οποίοι μπορεί να είναι πολύ βλαβεροί για την επιδερμίδα μας.

Οι εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να είναι περιβαλλοντικοί όπως η ρύπανση , οι ακτίνες του ήλιου, οι κλιματικές αλλαγές ή να σχετίζονται με το άγχος, την καθημερινή πίεση, τον «κακό» ύπνο, την κακή διατροφή αλλά και το κάπνισμα.

Οι εσωτερικοί παράγοντες έχουν να κάνουν με τις μεταβολές του εσωτερικού περιβάλλοντος κατά την διάρκεια της ζωής μας, όπως για παράδειγμα διάφορες φλεγμονές και μολύνσεις. Έτσι λοιπόν, δημιουργείται μια συνδυαστική «απειλή» για το δέρμα μας με την πάροδο του χρόνου και το δέρμα μας πρέπει να προστατευτεί!

Η επιδερμίδα μας λοιπόν, είναι ο προστατευτικός φραγμός ανάμεσα στον οργανισμό μας και στον έξω κόσμο! Από όλους αυτούς τους παράγοντες χάνει την σφριγηλότητα της αλλά και την δύναμη της.

Τι ρόλο παίζει όμως σε όλα αυτά το Vichy Mineral 89;

Το Mineral 89 περιέχει 89% ιαματικό νερό της Vichy, πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία, αλλά και υαλουρονικό οξύ! Αξιοσημείωτο είναι, πως το αποτέλεσμα βγήκε μετά από πάνω από 100 δοκιμές, καθώς ήταν μεγάλη πρόκληση να επιτευχθεί τόσο μεγάλη συγκέντρωση ιαματικού νερού σε συνδυασμό με κάποιο άλλο ενεργό συστατικό, σε ένα και μόνο προϊόν!

Ιαματικό νερό της Vichy:

· Είναι ιδανικό για την φυσική άμυνα της επιδερμίδας

· Ενεργοποιεί τον αμυντικό ανοσοποιητικό φραγμό

Υαλουρονικό οξύ:

· Ενισχύει τον φυσικό επιδερμικό φραγμό

· Καταπραΰνει τους ερεθισμούς

· Αυξάνει την διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας

Διάβασε επίσης: Με τη νέα Neovadiol Phytosculpt της Vichy, θα δεις τον λαιμό σου αλλιώς!

Ιδανικό για όλες τις εποχές, δώσε στην επιδερμίδα σου την ενδυνάμωση που χρειάζεται!

Το ήξερες ότι μπορείς να το εφαρμόζεις κυριολεκτικά σε όλο το πρόσωπο; Και στα μάτια και στα χείλη!!

 

ΘΥΜΙΣΟΥ! 50% του υαλουρονικού οξέος βρίσκεται στην επιδερμίδα μας!

Θέλεις να boost-άρεις και εσύ το δέρμα σου και να του δώσεις extra ενυδάτωση και τόνωση, αλλά και να το εξοπλίσεις με τα απαραίτητα εφόδια για να διατηρήσεις την ανθεκτικότητα του;

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!