Έντονο βλέμμα με τονισμένα φρύδια, φαρδιά γραμμή eyeliner με έμφαση στις βλεφαρίδες, «ζουμερά» χείλη, βαμμένα στις αποχρώσεις του έντονου κόκκινου και του δαμασκηνί και ροδαλά μάγουλα. Αφήστε στην άκρη τις μπρονζέ, «ηλιοκαμμένες» αποχρώσεις και προτιμήστε ομοιομορφία με ανοιχτές αποχρώσεις στη βάση του μακιγιάζ για εφφέ αψεγάδιαστης, «αλαβάστρινης» επιδερμίδας. Τα μαλλιά «δένουν» με το υπόλοιπο σύνολο, πιασμένα σε αυστηρά σινιόν ή με κυματιστές μπούκλες.

MakeupTips:

  • Προτιμήστε κάποιο προϊόν makeup μέτριας κάλυψης για να πετύχετε «διάφανο» αποτέλεσμα. Για τέλεια κάλυψη στην περιοχή κάτω από τα μάτια μην παραλείψετε τη χρήση του concealer.
  • Αποφύγετε κάθε χρωματική υπερβολή στίς φωτοσκιάσεις και τα μάγουλα, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο ρουζ . Το ζητούμενο είναι η λάμψη.
  • Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στη γραμμή του eyeliner και στην πλούσια στρώση της μάσκαρα . Αν θέλετε χρώμα στα μάτια επιλέξτε σκιές σε απαλές λευκές αποχρώσεις.
  • Τονίστε το βλέμμα σκιάζοντας με το μαύρο μολύβι το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.
  • Τα έντονα βαμμένα χείλη είναι το βασικότερο σημείο αυτού του μακιγιάζ. Επιλέξτε ανάμεσα στο πορφυρό κόκκινο, το κερασί, το βουργουνδί και το δαμασκηνί . Αποφύγετε τις αποχρώσεις του κοραλλί, του ροζ και του πορτοκαλί.
  • Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών με μολύβι.
  • Το χρώμα των νυχιών μπορεί να «συμφωνεί» με τα κόκκινα των χειλιών ή για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα μπορούμε να επιλέξουμε το μυστηριώδες γυαλιστερό μωβ ή μαύρο.

 

 

Οι προτάσεις της Ομάδας του e-pharm.gr

Για πρωτότυπους συνδυασμούς και ξεχωριστά προϊόντα προτείνουμε τα συλλεκτικά σετ επαγγελματικού μακιγιάζ του Κορρέ. Δοκιμάστε τα!

Volcanic Black : Επαγγελματικό μακιγιάζ με φυσικά συστατικά σε μαύρες αποχρώσεις

 

Cherry Red : Επαγγελματικό μακιγιάζ με φυσικά συστατικά σε έντονες κόκκινες & μαύρες αποχρώσεις

 

Ruby Red : Επαγγελματικό μακιγιάζ με φυσικά συστατικά σε κόκκινες & μαύρες αποχρώσεις