product

Reduced price! Frezyderm Baby Liquid Talc 150ml

Frezyderm Baby Liquid Talc 150ml

422104

New product

Κρέμα Talc για την περιποίηση της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

10,51 €

-30%

15,01 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Κρέμα Baby Liquid Talc της Frezyderm για την περιποίηση της βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας, με ειδική σύνθεση από ταλκ φαρμακευτικής καθαρότητας, χαμομηλέλαιο, εκχύλισμα χαμομηλιού και πρωτεΐνες σίτου. Απορροφά την επιφανειακή υγρασία και προστατεύει το δέρμα από την επαφή με ερεθιστικούς παράγοντες χωρίς να προκαλεί αφυδάτωση, έχοντας παράλληλα αντιφλογιστική και καταπραϋντική δράση.

Σε αντίθεση με τα κοινά talc σε σκόνη, εφαρμόζεται με ακρίβεια στην επιθυμητή περιοχή χωρίς να αιωρούνται κόκκοι πούδρας, που ενδεχομένως να επικαθίσουν στους πνεύμονες και να επιβαρύνουν το αναπνευστικό του βρέφους. Επιπλέον, αποφεύγεται η εισχώρηση των κόκκων στο ουροποιητικό σύστημα, κατά τη χρήση στην μηρογεννητική περιοχή, που μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις. 

Είναι ιδανικό και για την αντιμετώπιση των ερεθισμών που προκαλούνται από τα εσώρουχα (στηθόδεσμο) αλλά και για την αντιμετώπιση της έντονης εφίδρωσης.

Κατάλληλο για:

  • Βρέφη
  • Ενήλικες, σε περιπτώσεις ερεθισμού του δέρματος λόγω τριβής, για την προστασία ερεθισμών που προκαλούνται από τα εσώρουχα (στηθόδεσμος) αλλά και για την αντιμετώπιση της έντονης εφίδρωσης

Απλώνετε σε όλο το σώμα με ιδιαίτερη φροντίδα στις πτυχώσεις και τη μηρογεννητική περιοχή σε καθαρό στεγνό δέρμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία