product

Reduced price! Avene Trixera  Nutrition Lait Nutri-Fluid 100ml

Avene Trixera Nutrition Lait Nutri-Fluid 100 ml

13241P

New product

Θρεπτικό Γαλάκτωμα για Ξηρό-Ευαίσθητο Δέρμα

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

5,71 €

-30%

8,16 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Το Trixera Nutrition Lait Nutri-Fluid είναι:

ΑΝΑΔΟΜΗΤΙΚΟ: Το φυτικό λιπιδικό τρίο, κατοχυρωμένη καινοτομία, επανορθώνει τον προστατευτικό φραγμό του δέρματος. Καθημερινή φροντίδα για το ευαίσθητο-ξηρό δέρμα της οικογένειας. Ο πλoύτος μιας κρέμας μέσα σε ένα λεπτόρευστο και θρεπτικό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα. Προστατευτικό και υποαλλεργικό, το γαλάκτωμα Trixera Nutrition επανορθώνει το δερματικό φραγμό και καταπραϋνει την αίσθηση τραβήγματος χάρη στο συνδυασμό Σελεκτιόζης λιπιδίου Τρίο και ιαματικό νερό Avene. Η λεπτόρευστη και διακριτικά αρωμαρτισμένη υφή του eπιτρέπει τη γρήγορη και οικονιμική εφαρμογή του, ώστε να διευκολύνει την καθημερινή φροντίδα της οικογένειας (παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω).

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ: Το ιαματικό Νερό της Avène που λαμβάνεται απευθείας από την πηγή διατηρεί άθικτες όλες τις καταπραϋντικές, αντιερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητές του. Μη λιπαρή, μη κολλώδης υφή  για άμεση απορρόφηση.

Καινοτόμα συστατικά: Φυτικό λιπιδικό τρίο και Σελεκτιόζη (ευρεσιτεχνία Pierre Fabre): Επανορθώνει το δερματικό φραγμό για θρεμμένο δέρμα και 48ωρη ενυδάτωση.

Κατάλληλο για:

Παιδιά 3ετών+ και ενήλικες

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία