product

Reduced price! ΚΟΡΡΕΣ Pure Greek Olive Θρεπτικό Λάδι 3 σε 1 100 ml

ΚΟΡΡΕΣ Pure Greek Olive Θρεπτικό Λάδι 3 σε 1 100 ml

0200632

New product

Ολική περιποίηση για Πρόσωπο,Σώμα και Μαλλιά

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

20,93 €

-30%

29,90 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

ΚΟΡΡΕΣ Pure Greek Olive Θρεπτικό Λάδι 3 σε 1 100 ml:

• Βελούδινο λάδι χωρίς σιλικόνες για εντατική θρέψη σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά για ενισχυμένη ενυδάτωση σε πρόσωπο και λαιμό κάθε μέρα:
• Πλούσιο σε εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο και ενισχυμένο με μίγμα βιταμινών C, E, F και ω-6 λιπαρών οξέων
• Βελτιώνει το φυσικό φραγμό λιπιδίων της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας απαλό και ελαστικό δέρμα

Αναμιγνύετε 1-2 σταγόνες θρεπτικό λάδι 3 σε 1 με την Olive ενυδατική κρέμα ημέρας και απλώνετε σε πρόσωπο και λαιμό με ανοδικές κινήσεις. 9 στις 10 γυνάικες που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι παρατήρησαν αυξημένη ενυδάτωση, απαλότητα & ελαστικότητα και στα 3 σημεία χρήσης (ΠΡΟΣΩΠΟ, ΣΩΜΑ, ΜΑΛΛΙΑ) Για ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα σε όλο το σώμα: *in vivo self-evaluation test Απλώστε μια μικρή ποσότητα θρεπικό λάδι 3 σε 1 σε νωπή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους για να "κλειδώσετε" την ενυδάτωση.

ΝΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Επιμείνετε στις ξηρές περιοχές όπως γόνατα,αγκώνες και φτέρνες. Από το πιο μεγάλο και γόνιμο νησί της Ελλάδας, με την ευνοϊκή επίδραση ενός μοναδικού μικροκλίματος, η KORRES επιστρέφει και πάλι στο ιερό δέντρο της αρχαιότητας με μία νέα, ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Προσώπου. Πέντε νέες φόρμουλες, βασισμένες στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο μίας από τις αρχαιότερες και ανώτερες ποικιλίες Ελιάς, την Κορωνέικη, απογειώνουν την καθημερινή περιποίηση Προσώπου.  Για μεταξένια μαλλιά: Σε συνεργασία με το συνεταιρισμό βιοκαλλιεργητών Μεσσαράς, η εταιρία ΚΟΡΡΕΣ, στο πλαίσιο του δικτύου ηθικών συνεργασιών που διατηρεί σε όλη την Ελλάδα, προμηθεύεται άριστης ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συνεργαζόμενη με μία αφοσιωμένη ομάδα καλλιεργητών, το Συνεταιρισμό Βιοκαλλιεργητών Μεσσαράς. Απλώστε 1-2 σταγόνες σε νωπές ή στεγνές άκρες μαλλιών για να μειώσετε το φριζάρισμα και να μαλακώσετε την ψαλίδα,προσθέτοντας λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά.

Απλώστε λίγες σταγόνες σε πρόσωπο,σώμα και μαλλιά. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική