product

Reduced price! Avene Crayon Correcteur Sourcils Blond 1.19gr

Avene Crayon Correcteur Sourcils Blond 1.19gr

13395P

New product

μολύβι φρυδιών ανοιχτό χρώμα

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

11,06 €

-30%

15,80 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Το Crayon Correcteur Sourcils Blond ξανασχεδιάζει και τελειοποιεί τα φρύδια.

Τα οφέλη του:

  • Φωτίζει αρμονικά το βλέμμα.
  • Καλό κράτημα : Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, δε μεταφέρεται από το ένα σημείο στο άλλο.
  • Μακιγιάρει και σβήνει τις ατέλειες με ακρίβεια και φυσικότητα χάρη στη μύτη του - από τη μια πλευρά - και το βουρτσάκι - από την άλλη - 
  • Χρησιμοποιείται χωρίς περιορισμό στα φρύδια με ατέλειες : Ελλειψη ή απώλεια φρυδιών, αραίωση φρυδιών, ουλές … Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί σαν eye liner για πιο έντονο βλέμμα.

Δύο χρώματα : Ανοιχτό (Blond) και Σκούρο (Brun) για να ταιριάζουν στο χρώμα των φρυδιών.

Χωρίς άρωμα, χωρίς συντηρητικό, χωρίς paraben.

1 - Σε απουσία φρυδιών, βάλτε σαν στόχο τα 3 σημεία που επιτρέπουν τον ξανασχεδιασμό του ή των φρυδιού (ιών) : Το σημείο που αρχίζει το φρύδι βρίσκεται στη γραμμή που ορίζεται από την εξωτερική γωνία του ρουθουνιού και την εσωτερική γωνία του ματιού. Το πιο ψηλό σημείο του φρυδιού βρίσκεται στη γραμμή που ορίζεται από την εξωτερική γωνία του ρουθουνιού και την κόρη του ματιού. Το τέλος του φρυδιού βρίσκεται στη γραμμή που ορίζεται από την εξωτερική γωνία του ρουθουνιού και την εξωτερική γωνία του ματιού.   2 - Εάν τα φρύδια έχουν ατέλειες, επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα των φρυδιών. Και στις 2 περιπτώσεις, απουσία φρυδιών ή φρύδια με ατέλειες :   Εφαρμόστε το διορθωτικό Μολύβι με διακεκομμένες κινήσεις στη μάζα των φρυδιών ή στη θέση των φρυδιών, από κάτω προς τα πάνω. Σβήστε με το βουρτσάκι για να κάνετε το χρώμα πιο απαλό και να πετύχετε πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Ξύστε τακτικά την άκρη του μολυβιού με την κατάλληλη ξύστρα.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική