product

Reduced price! Moller's Μουρουνέλαιο Natural 250 ml

Moller's Μουρουνέλαιο Natural 250 ml

MOL001

New product

Συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες D3, A και E

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

15,46 €

-30%

22,08 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Νορβηγικό Μουρουνέλαιο Möller’s. Συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή με απαραίτητα ω-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνες D3, Α και Ε υποστηρίζοντας τη λειτουργία του εγκεφάλου, της όρασης και της καρδιάς. Η ημερήσια δόση 5 ml προσφέρει 1200 mg ω-3 λιπαρών οξέων με ευεργετικές επιδράσεις στην καρδιά, το κυκλοφορικό, την εγκεφαλική λειτουργία και την όραση.

Πολυετής πείρα στην ορθή ύλη και επεξεργασία. Από το 1854 κι έκτοτε βρίσκεται στην πρώτη γραμμή παραγωγής ποιοτικού μουρουνέλαιου, βελτιώνοντας συνεχώς τις μεθόδους και τις τεχνικές παραγωγής και συντήρησης του. Η εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού είναι αδιάλειπτη, φέρνοντας τη Moller;s στην πρώτη θέση από απόψεως φήμης και πωλήσεων, όχι μόνο στην Νορβηγία-πατρίδα του μουρουνέλαιου- αλλά και σε πολλές άλλες χώρες 

Η πρώτη ύλη είναι θαλασσινά ψάρια από κρυστάλλινης καθαρότητας θάλασσες. Τ α ψάρια αλιεύονται από μικρές ψαρότρατες και μεταφέρονται άμεσα στις μονάδες επεξεργασίας της Moller's. Η επεξεργασία γίνεται το πολύ εντός 24 ωρών από την στιγμή της αλιεύσης.

Ήπια επεξεργασία του μουρουνέλαιου για να μην αλλοιώνεται η σύσταση του, με επτά στάδια ελέγχου, περιλαμβανόμενης της μοριακής απόσταξης και της τιτλοδότησης. Η υψηλής ποιότητας και ορθής πρακτικής εξελιγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι πιστοποιημένη από διεθνείς οργανισμούς.

Αυστηροί έλεγχοι ποιότητας, με προδιαγραφές κατά πολύ αυστηρότερες από αυτές που έχει θεσπίσει τόσο η Ευρωπαική Ένωση, όσο και η Νορβηγία. Αυτό ισχύει κατ'εξοχήν για τον λίαν επικίνδυνο υδράργυρο.

Προστασία των ω-3 λιπαρών οξέων από την οξείδωση. Παραγωγή και συσκευασία σε ατμόσφαιρα αζώτου, συγκεκριμένο πάχος και χρώμα φιάλης για μέγιστη προστασία από τη φωτοχημική οξείδωση και προσθήκη βιταμίνης Ε για περαιτέρω αντιοξειδωτική προστασία.

Πολυάριθμες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν τις ευεργετικές ιδιότητες των Moller's 

Βραβευμένη ποιότητα και γεύση 

Συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη: Παιδιά ηλικίας από 6 μηνών και ενήλικες – 5 ml.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική