product

Reduced price! Power Health Cranberry 20 αναβράζοντα δισκία

Power Health Cranberry 20 αναβράζοντα δισκία

PO-021013-14

New product

Για λοιμώξεις του ουροποιητικού

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

13,93 €

-30%

19,90 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Τα οφέλη που προσφέρει αυτό το μικρό πορφυρό φρούτο έρχονται σε αντίθεση με το μικρό μέγεθός αφού από μόνο του αποτελεί ένα… φυσικό σύστημα υγείας για το ουροποιητικό. Για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα  Οι ουρολοιμώξεις αποτελούν ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που εμφανίζονται, τόσο σε παιδιά και εφήβους, όσο και ενήλικες, με τις γυναίκες να είναι πιο ευάλωτες σε αυτές.

 Το κράνμπερι αν και μικρό φρούτο αποτελεί μία υπερτροφή. Δεν είναι τυχαίο ότι το αποκαλούν “κόκκινο θησαυρό”, καθώς είναι πλούσια πηγή πολυφαινολών, προανθοκυανιδινών, ουσιών που προσδίδουν το κόκκινο χρώμα στο κράνμπερι, ενώ εμποδίζουν την ανάπτυξη παθογενών παραγόντων στο ουροποιητικό σύστημα.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος*  και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες*.


*EFSA : επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλείας Τροφίμων

Ενήλικες: Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα, διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, ως συμπλήρωμα διατροφής. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση. Χωρίς τεχνητά χρώματα, συντηρητικά, γλουτένη και λακτόζη. Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση. 

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική