product

Reduced price! Vichy Mineral 89 50ml

Vichy Mineral 89 50ml

VGR02959

New product

Ενυδατικό booster προσώπου για όλους του τύπους επιδερμίδας

More details

96 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

18,81 €

-30%

26,87 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Τύπος επιδερμίδας Ξηρή, Λιπαρή, Κανονική-Μικτή

Ο μοναδικός συνδυασμός Ιαματικού Μεταλλικού νερού της Vichy, για 1η φορά σε συγκέντρωση 89%, σε συνδυασμό με Υαλουρονικό Οξύ φυσικής προέλευσης. 

Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις, όπως ρύπανση, άγχος και κούραση. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, τονωμένη και αποκτά λάμψη. Για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εξαιρετικά λεπτόρρευστη, υδάτινη υφή που απορροφάται άμεσα. Το Mineral 89 ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού για να κάνει καθημερινά την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. Χρησιμοποιήστε το ως την 1η κίνηση στην καθημερινή ρουτίνα φροντίδας σας, αμέσως μετά τον καθαρισμό.

- Ενισχύει τη λειτουργία του Δερματικού Φραγμού
- Καθιστά την επιδερμίδα πιο ανθεκτική ενάντια στη ρύπανση, το στρες, την κόπωση
- Ενυδατώνει-αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα

Αποτελεσματικότητα κλινικά αποδεδειγμένη από δερματολόγους* +21% Σφρίγος +20% Λεία Αφή +26% Λάμψη +26% Ομοιομορφία *Κλινική μελέτη σε 52 γυναίκες, 2 εφαρμογές ημερησίως για διάρκεια 4 εβδομάδων Πιο δυνατή επιδερμίδα, ενυδατωμένη, τονωμένη και λαμπερή : Το Mineral 89 έχει δοκιμαστεί σε 52 γυναίκες για 1 μήνα. Άμεσα: Η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη (85%). Σε 1 μήνα: Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λαμπερή (94%), και τονωμένη (83%). Αποτελεσματικότητα κλινικά αποδεδειγμένη από δερματολόγους μετά από 1 μήνα χρήσης: +21% Τόνωση +20% Ομοιογένεια +26% Λάμψη 

Εφαρμόστε το MINERAL 89, ως την 1η καθημερινή κίνηση φροντίδας σας το πρωί, μετά τον καθαρισμό.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία