product

Reduced price! Vichy Dercos Σαμπουάν για ξηροδερμία, πιτυρίδα & ευαίσθητο τριχω

Vichy Dercos Antipel Σαμπουάν για ξηροδερμία, πιτυρίδα & ευαίσθητο τριχωτο 200ml

VI-061113-02

New product

χωρίς θειικά άλατα

More details

97 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

9,70 €

-30%

13,86 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

Το σαμπουάν Dercos της Vichy για πιτυρίδα και ξηροδερμία χαρίζει απαλά και μεταξένια μαλλιά, με δροσερό άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας. Διπλή αποτελεσματικότητα ενάντια στην πιτυρίδα και την ξηροδερμία. Για άνδρες και γυναίκες με πιτυρίδα και ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Δε περιέχει θειικά Άλατα για Πιτυρίδα & Ξηροδερμία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σύνθεση χωρίς θειικά άλατα χαρίζει απαλά και μεταξένια μαλλιά ενώ σέβεται το τριχωτό της κεφαλής. Περιέχει Πιροκτόνη Ολαμίνη, ένα αναγνωρισμένο συστατικό κατά της πιτυρίδας, που έχει διπλή δράση: περιορίζει την εξάπλωση του μύκητα Malassezia που βρίσκεται στη χλωρίδα του τριχωτού και ρυθμίζει την ποσότητα των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας και την ξηροδερμία. Επίσης, περιέχει Bisabolol, ένα ενεργό συστατικό που βρίσκουμε στο γερμανικό χαμομήλι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Το τριχωτό της κεφαλής ξαναβρίσκει την υγεία του: απομάκρυνση της πιτυρίδας και ανακούφιση του τριχωτού της κεφαλής από την ξηροδερμία: - Καταπολεμά την επίμονη πιτυρίδα από την 1η εφαρμογή. - Καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής και ρυθμίζει την ξηροδερμία από την 1η εφαρμογή. - Εμποδίζει την επανεμφάνιση της πιτυρίδας μέχρι και 6 εβδομάδες μετά την αγωγή. Σε 4 εβδομάδες υγιές τριχωτό χωρίς πιτυρίδα. 

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε να δράσει για μερικά λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία