product

Reduced price! ΚΟΡΡΕΣ Morello Voluminous Lipgloss Watermelon No 19

ΚΟΡΡΕΣ Morello Voluminous Lipgloss Watermelon No 19 4ml

ΚΟ05101815

New product

ΓΕΜΑΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΕ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ!

More details

99 Items

Αμεσα Διαθεσιμο

11,83 €

-30%

16,90 €

icon

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά

από 45€

icon

Ασφαλείς αγορές

με αξιοπιστία

icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες

εύκολα & γρήγορα!

ΚΟΡΡΕΣ Morello Voluminous Lipgloss Watermelon No 19:

Χείλη με πραγματικά πλούσιο, λαμπερό χρώμα, χείλη glossy αλλά όχι sticky, χείλη γεμάτα - το νέο Morello Voluminous Lipgloss θα ζωντανέψει το χαμόγελο, χαρίζοντας απλόχερα mirror-effectομοιόμορφο χρώμα και πιο έντονα χείλη, ενώ αυτά παραμένουν απαλά και ενυδατωμένα, χωρίς να κολλάνε. Πιο λαμπερά, πιο λαχταριστά, πιο γεμάτα χείλη! Αυτό είναι το μήνυμα του νέου Lipgloss της ΚΟΡΡΕΣ. Το silicone-free Morello Voluminous Lipgloss είναι χρώμα, αλλά και φροντίδα.

Το έλαιο από βύσσινο Morello, τα σφαιρίδια υαλουρονικού οξέως και τα ceramides εγκλωβίζουν το νερό, θρέφουν και γεμίζουν τα χείλη. Σε αυτή τη βελούδινη βάση ακουμπά η κρεμώδης υφή του Lipgloss και με την ακρίβεια που επιτρέπει το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι, δημιουργείται το εξαιρετικά πλούσιο χρώμα για την απόλυτα attention-grabbing λάμψη σε χείλη που αποκτούν ένα εντυπωσιακό εφέ όγκου. Η αίσθηση άνεσης, παρά το vinyl-type φιλμ, είναι πρωτόγνωρη!

MORELLO OIL Ενυδατώνει και απαλύνει τα χείλη.

ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ Με την εξαιρετική ικανότητα να δεσμεύουν νερό, ενισχύουν τα επίπεδα ενυδάτωσης και την ελαστικότητα της περιοχής των χειλιών, αφήνοντάς τα απαλά, καθώς δημιουργούν το εντυπωσιακό εφέ όγκου.

CERAMIDES Ενυδατώνουν και απαλύνουν λεπτές γραμμές στην περιοχή των χειλιών.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Προτεινόμενα προϊόντα στην ίδια κατηγορία