Όλες έχουμε στο σπίτι μας κρέμες και καλλυντικά για την περιποίηση του προσώπου μας και οι περισσότερες από εμάς τα χρησιμοποιούν αρκετά συχνά, αλλά όχι απαραίτητα με το σωστό τρόπο και τη σωστή σειρά. Μάθετε ποια είναι η σωστή σειρά για να βάζεις τα προϊόντα περιποίησης σου.

Διάβασε επίσης: 4 κακές συνήθειες που καταστρέφουν το δέρμα σου!

Καθαρισμός: To πρώτο σταδίο για τη σωστή περιποίηση είναι ο σωστός και καλός καθαρισμός. Βρες ένα σε μορφή τζελ ή αφρού ανάλογα με το τι σε εξυπηρετεί για να απομακρύνεις τους ρύπους από την επιδερμίδα σου.

Serum: Ξέρεις ότι ένα λεπτό αφού πλύνεις το πρόσωπό σου, η επιδερμίδα σου αφυδατώνεται. Αφού το σκουπίσεις προσεχτικά το πρόσωπο σου, βάλε αμέσως το serum σου και άπλωσε το καλά. Θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου και θα βοηθήσει να δράσει καλύτερα η κρέμα σου.

Κρέμα: Eπέλεξε την κατάλληλη κρέμα ανάλογα με τις ανάγκες τη επιδερμίδας σας για ενυδάτωση, ματ αποτέλεσμα, αντιγήρανση κτλ! Βάλε προσεχτικά την κρέμα σου σε όλο το πρόσωπο και στο λαιμό.

Αντιηλιακή κρέμα: Zoύμε στην Ελλάδα όπου η ηλιοφάνεια είναι μεγάλη όλο το χρόνο, γι αυτό να φροντίσεις να προστεύεις την επιδερμίδα από τον ήλιο με αντιηλιακές κρέμες.

Κρέμα ματιών: Bάλε κρέμα ματιών προσεχτικά και ταμποναριστά με τια άκρες των δαχτύλων σου γιατί τα μάτια είναι το πρώτο σημείο όπου φαίνεται η ηλικία.

extra tip! Χρησιμοποίησε ένα booster αμέσως μετά τον καθαρισμό για να ενισχύσεις τα αποτελέσματα από το επόμενο προιόν που θα εφαρμόσεις στο πρόσωπο σου!

Τέλος είσαι έτοιμη για να ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου!