Η οικογένεια της Vichy μεγάλωσε! Ο λόγος για την καινούργια σειρά της Liftactiv, μια καινοτομία που εμπνεύστηκε από τη νέα γενιά μη επεμβατικών αισθητικών διαδικασιών. Ουσιαστικά, η Vichy προσπάθησε να μας χαρίσει προϊόντα τα οποία ιδανικά θα προσφέρουν άμεσες λύσεις κοντά σε αυτές που προσφέρουν οι ενέσιμες πράξεις, τα νήματα, το lifting κ.ά.

Γι’αυτό το λόγο δημιούργησε 3 διαφορετικά προϊόντα για να καλύψει τις ανάγκες όσων θέλουν να καταπολεμήσουν τα σημάδια γήρανσης αποτελεσματικά! Η καινοτομία της Liftactiv προσφέρει:

· Γέμισμα ρυτίδων

· Αύξηση σφριγηλότητας

· Επαναφορά λάμψης

· Ομοιόμορφο τόνο

· Μείωση κηλίδων

Ας δούμε για πιο λόγο η καινούργια Liftactiv Collagen Specialist είναι τόσο ξεχωριστή!

Είναι εντυπωσιακό ότι από την ηλικία των 40 και μετά χάνουμε περίπου 1% κολλαγόνο ετησίως. Η Liftactiv Collagen Specialist ενισχύει την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου με την χρήση της, δηλαδή σε βοηθάει να αναπληρώσεις ένα μέρος του κολλαγόνου που χάνεις με το πέρασμα του χρόνου! Επίσης, περιέχει την βιταμίνη Cg με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και δράση ενάντια στις χρωματικές αλλοιώσεις και κηλίδες! Αξίζει να αναφέρουμε πως σου υπόσχεται αποτελέσματα άμεσα και ορατά!

Διάβασε περισσότερα για την Collagen Specialist εδώ!

Η Liftactiv Hyalu Mask είναι μια βόμβα υαλουρονικού οξέος ! Περιέχει υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους για το πρώτο στρώμα της επιδερμίδας προκειμένου να την ενυδατώσει και να γεμίσει τις ρυτίδες! Από την άλλη μεριά το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους εισχωρεί βαθιά στην επιδερμίδα για μεγαλύτερη δράση! Τέλος, το εκχύλισμα αγαύης διεγείρει το φυσικό υαλουρονικό οξύ! Extra tip: άπλωσε την μάσκα σε καθαρή επιδερμίδα και άφησε τη να δράσει όχι για παραπάνω από 5 λεπτά. Μετά δεν την ξεπλένουμε αλλά την αφαιρούμε με ένα νωπό βαμβάκι. Με αυτό τον τρόπο μένει στο δέρμα μας για μέγιστα και ενισχυμένα αποτελέσματα, και στην συνέχεια εφαρμόζεις αν θέλεις την κρέμα νυχτός σου!

Τέλος, ένα προϊόν που μπορούμε να πούμε πως έχει κάνει πολύ δυναμικά την εμφάνιση του και φαίνεται να το έχουν αγκαλιάσει όσοι το δοκίμασαν, τα Micro Hyalu Patches! Αποτελείται από μικρό-κώνους που αποτελούνται από 100% υαλουρονικό οξύ! Το ενδιαφέρον με τα patches είναι πως τα αποτελέσματα είναι αισθητά από την πρώτη κιόλας χρήση! Είναι ιδανικά για να απολαύσεις ξεκούραστο βλέμμα μέσα σε μόλις 1 νύχτα! Μόλις τα εφαρμόσεις κατά μήκος της περιοχής των ματιών πίεσε τα ελαφρά για να ενεργοποιήσεις του μικρό-κώνους! Κοιμήσου με τα patches και απόλαυσε τα αποτελέσματα μόλις ξυπνήσεις και τα αφαιρέσεις!

Διάβασε περισσότερα για τα Hyalu Patches εδώ!

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν, παρά μόνο να δοκιμάσουμε και εμείς την νέα πολυσυζητημένη σειρά της Vichy! Οι προσδοκίες μας ήταν υψηλές και η Vichy δεν μας απογοήτευσε για ακόμα μια φορά! Η υφή της Collagen Specialist ήταν υπέροχη με βελούδινο αποτέλεσμα και το δέρμα ήταν λείο και ενυδατωμένο μετά την χρήση της. Η Vichy φρόντισε να δώσει πέρα από την εξαιρετική σύνθεση και μοναδικό άρωμα που αγαπήσαμε.

Τις ίδιες εντυπώσεις είχαμε και μετά την εφαρμογή της Hyalu Mask. Το δέρμα το επόμενο πρωί ήταν αναζωογονημένο, ξεκούραστο και λείο!

Η δοκιμή των patches ήταν κάτι διαφορετικό, καθώς εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο αλλαγμένο ήταν το βλέμμα το πρωί και το πόσο άμεσο και ορατό ήταν το αποτέλεσμα!

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Vichy!

Αν θέλεις και συ να δεις μεταμορφωμένο το βλέμμα σου και την επιδερμίδα σου μην αργήσεις να τα δοκιμάσεις!